- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Штета за Азаренка, феноменален меч одигра ама сепак да се победи Серена е тешко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе престанеш со лумпување низ соба пиши ни колку фатиСерена мамицата да ти ја ебам !! Ја чекам уште неа на ливчево од вчера а она ќе изгуби курва скапана !
Poen edvaj zema, tragedija, da ne si vo nejzina koza, greota.На 5-3 да неможеш да земиш 1 гејм во решавачки сет бе.. Што и стана??
Се осеќам како помочен.. Честито нека и е на кравата..
Овој па, некни пцуеше по Манчестер, тепаа 3-2 со пресврт во последните 5 минути, сеа Серена од 3-5 тепа 7-5.. Што среќа ќе беше ебатти човекот ебатти..Серена мамицата да ти ја ебам !! Ја чекам уште неа на ливчево од вчера а она ќе изгуби курва скапана !
Нека каже колку ставил секој викенд ќе му праќам пари само за да пцуеОвој па, некни пцуеше по Манчестер, тепаа 3-2 со пресврт во последните 5 минути, сеа Серена од 3-5 тепа 7-5.. Што среќа ќе беше ебатти човекот ебатти..
Фотос , ај молим те без вакви постови . Додека го имаш аватарот од Скијавоне пишувај само ако има нешто важно да кажеш , поштеди не малце во овие доцни вечерни часови![]()