- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Еве ти 5 4.Уште си во игра ама искрено нејќам да сум ти во кожаСерена мамицата да ти ја ебам !! Ја чекам уште неа на ливчево од вчера а она ќе изгуби курва скапана !
Неможе да е преценета Серена, види колку гренд слем титули има, види кој удар го има и можеби е најдобра од ВТА, ама не е и непобедлива.. Ајмо Вика, сервира за победа! Не знам искрено кога последен пат сум гледал вака возбуден женски тениски меч..Така е Вики , брејк на 0 ... Преценетата Серена , ја правеа бог во првиот сет коментаторите на си би ес , сега ќутат како пичици...
Ја фаќаш!Серена мамицата да ти ја ебам !! Ја чекам уште неа на ливчево од вчера а она ќе изгуби курва скапана !
Не се изразив комплетно, преценета од кладилниците мислев , 1.15 за победа, против светски број 1 рангираната Азаренка...Неможе да е преценета Серена, види колку гренд слем титули има, види кој удар го има и можеби е најдобра од ВТА, ама не е и непобедлива.. Ајмо Вика, сервира за победа! Не знам искрено кога последен пат сум гледал вака возбуден женски тениски меч..
Eпа у случајов стварно е прецента..Не се изразив комплетно, преценета од кладилниците мислев , 1.15 за победа, против светски број 1 рангираната Азаренка...