Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.753
Поени од реакции
21.422

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.893
Искрено мое мислење е дека ако Роналдо се реши да си оди од Мадрид, Ферги ќе направи се за да го врати во тимот.. Исто како што беше со Робин летово.. Ама така ептен страшни ќе бидеме.. :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.816
Поени од реакции
11.440
Па реално ако си оди може само да игра во манчестер. Зарем ферги би дозволил таков играч да засили конкуренти.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А ферги контролира се и во Реал?
Не контролира ама гз и гаќи е со Мурињо.

Бајдвеј глупости се ова со Роналдо, ќе си игра таму уште долго време.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Не контролира ама гз и гаќи е со Мурињо.

Бајдвеј глупости се ова со Роналдо, ќе си игра таму уште долго време.
Епа заедно со Мурињо ќе се врати и Роналдо и готово. :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Абе не си правте филмови за Роналдо тој уште долго ќе остане во Реал Мадрид.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.816
Поени од реакции
11.440
А ферги контролира се и во Реал?
Има клаузула во договорот според која играчи ко роналдо не може да играат за вештачки клубови, доволно кажа и мурињо. Барса отпаѓа, така да или реал или јунајтед, се друго е пролазно :)
--- надополнето: 9 септември 2012 во 17:57 ---
Епа заедно со Мурињо ќе се врати и Роналдо и готово. :D
И ја то ти говорим пријатељу

Член од
14 април 2012
Мислења
32.652
Поени од реакции
66.629
Никогаш не се знае ....
Роналдо јавно говори како Јунајтед му овозможи да стане тоа што е денес, а во Фергусон гледа втор татко ...

Ме изненади изјавата на Перез, кој рече, Роналдо требаше да каже дека нешто не му штима пред истекот на трансфер рокот, што можеби и значи дека ако дојде до тоа, Перез е спремен да го продаде ...

Мислам дека ке си изигра Роналдо уште некоја сезона во Реал, па потоа ке се врати во Јунајтед, нормално, доколку Ферги го дозволи тоа ...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
А 7цата ќе му ја вратат ли? :)

Најтежок ни беше периодот после неговото заминување, додека екипата се адаптираше на животот после К. Роналдо. Дали сакам да гледам реприза на тоа? Па и не баш. А и не верувам дека ќе си оди некад од Реал.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
АБе каков Роналдо какви бакрачи , нејќам да го гледам како се "лизга" по теренот и при секој најмал , близок контакт со некој играч .... и судија да ми свири непотребно и непостоечки фаули .... да ми изиграва некој си мангуп и да ми спие по теренот ....

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
АБе каков Роналдо какви бакрачи , нејќам да го гледам како се "лизга" по теренот и при секој најмал , близок контакт со некој играч .... и судија да ми свири непотребно и непостоечки фаули .... да ми изиграва некој си мангуп и да ми спие по теренот ....
Го имаш гледано последнава сезона како игра?

Kajgana Shop

На врв Bottom