- Член од
- 16 јуни 2011
- Мислења
- 684
- Поени од реакции
- 1.193
Епа она што го имаше во Манчестер Јунајтед нема никогаш да го има во Реал Мадрид т.е. шпанија и секогаш ќе биде во сенка на Барса Меси и компанија .
А ферги контролира се и во Реал?Па реално ако си оди може само да игра во манчестер. Зарем ферги би дозволил таков играч да засили конкуренти.
Не контролира ама гз и гаќи е со Мурињо.А ферги контролира се и во Реал?
Епа заедно со Мурињо ќе се врати и Роналдо и готово.Не контролира ама гз и гаќи е со Мурињо.
Бајдвеј глупости се ова со Роналдо, ќе си игра таму уште долго време.
Има клаузула во договорот според која играчи ко роналдо не може да играат за вештачки клубови, доволно кажа и мурињо. Барса отпаѓа, така да или реал или јунајтед, се друго е пролазноА ферги контролира се и во Реал?
И ја то ти говорим пријатељуЕпа заедно со Мурињо ќе се врати и Роналдо и готово.
Го имаш гледано последнава сезона како игра?АБе каков Роналдо какви бакрачи , нејќам да го гледам како се "лизга" по теренот и при секој најмал , близок контакт со некој играч .... и судија да ми свири непотребно и непостоечки фаули .... да ми изиграва некој си мангуп и да ми спие по теренот ....
Абе знам во каков ранг на играчи спаѓа , сеедно ќе ми биде дали пак ќе се врати на Олд Трафорд !Го имаш гледано последнава сезона како игра?