Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Dark Shadows баш беше класика Бартон. Што се мене тиче Ed Wood беше вонсериски.
A Свини Тод е прекрасен мјузикал, заслужува повеќе од "половично добар". :)

Ма јок, Dark Shadows е лош филм без разлика што стилот му лежи на Бартон. Тотално бездушен филм! Кај снимал он вакви филмови.:(
За мене прекрасни мјузикли се: Singin in the rain, Мулен Руж, Across the universe... Свини во никој случај не можам да го споредам со нив, но не велам дека е лош.

До толку ли никој не го гледаше MIB III во кино? Гледам 5-6 души пишале дека дури сега го гледале на торенти.
Го гледав пред месец и нешто, ја украле малку идејата од Back To The Future, инаку арно е за релаксација..
--- надополнето: 9 септември 2012 во 20:30 ---
Ма јок, Dark Shadows е лош филм без разлика што стилот му лежи на Бартон. Тотално бездушен филм! Кај снимал он вакви филмови.:(
За мене прекрасни мјузикли се: Singin in the rain, Мулен Руж, Across the universe... Свини во никој случај не можам да го споредам со нив, но не велам дека е лош.
Ако се согласи њот со твоево мислење ќе го есапам за најголем хипстер.

Ако се согласи њот со твоево мислење ќе го есапам за најголем хипстер.

Оти? :cautious:
Не само мјузиклите туку и општо така ги делам филмовите. Значи квалитетен филм, па секој што преферира, има простор за играње вкус карта. Пример јас како даркер :icon_lol: дури мјузиклот што го гледам сакам да е црн. Ko Sweeney. Singing in the rain и Аcross the Universe се одлични филмови, ама Мулен Руж на пример не ми легна, и тука е ова правилото на исклучок, добар/квалитетен филм/мјузикл, ама не за сечиј вкус. Или незнам, зависно и од расположение на пример, еtc..

A под класика Бартон не мислев дека е одличен оти ниту Бартон не ми е премногу одличен. И баш просек искочи филмот, а за со женска па, одличен.
Затоа Ed Wood реков е вонсериски, стандард кој ретко ќе го стигне пак, или пак со амин да го помине. :)

Оти? :cautious:
Не само мјузиклите туку и општо така ги делам филмовите. Значи квалитетен филм, па секој што преферира, има простор за играње вкус карта. Пример јас како даркер :icon_lol: дури мјузиклот што го гледам сакам да е црн. Ko Sweeney. Singing in the rain и Аcross the Universe се одлични филмови, ама Мулен Руж на пример не ми легна, и тука е ова правилото на исклучок, добар/квалитетен филм/мјузикл, ама не за сечиј вкус. Или незнам, зависно и од расположение на пример, еtc..

A под класика Бартон не мислев дека е одличен оти ниту Бартон не ми е премногу одличен. И баш просек искочи филмот, а за со женска па, одличен.
Затоа Ed Wood реков е вонсериски, стандард кој ретко ќе го стигне пак, или пак со амин да го помине. :)

Ради ова...:P

Кога сме кај Бартон, еден од моите омилени режисери, за мене Big Fish му е најголемиот филм некогаш направен. Да не беше овој филм, мислам дека Mr. Nobody немаше да постои.

:D оправдано тогаш.

Го сакам јас Бартон, не му пропуштам филм, ама сепак не сум онака воодушевен од неговата работа. Го сакам плус оти како ќе ги видиме Деп и Хелена во некој проект.. :icon_lol:

Не е на руски ама лоша снимка. Обично знам р5 биле добро видео малку полошо аудио, а ова и двете катастрофа

Еве го сега излезе по бугарскиве торент страници Prometheus DVDRip. :)

Ќе ја тестирам вашата меморија , знаење за филмовите и брзина на гугл пребарување.
Многу сакам да знам :
1 . која е класичната музика во Barry Lyndon ?
2 . која е класичната музика во Dogville ?

Стегам лајк на 10 мислења од членот што ќе ми најде видеа или само (точни) имиња на композициите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom