Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Епа да... најдосадно нешто се свадбиве, посебно ако треба да се иде низ сите тие церемонии, цел ден... но ме изненади позитивно оваа... пиење и јадење на ниво... денсање и орца лудница до врв, музика се знае:vozbud: ... и најинтересното беше што сите беа опуштени и млади и стари, едноставно беше уживанција, што ретко би кажал такво нешто за свадба(дури и се уморив од играња ора, фристајл денсање и фристајл мадафака брејкденсинг:icon_mrgr: џаст кидинг фор д лест ван) ...(y) И уште нешто, т.е. не, тоа ќе остане тајна...

Туку да што се десило со профилот на @Ligeia да не знае некој...?!?
--- надополнето: 9 септември 2012 во 02:30 ---
I guess ..... Loneliness is killing me.....
Кајги, си одам....пак
Уште колку?
I guess ..... Loneliness is killing me.....
Кајги, си одам....пак
Уште колку?
Try for one's being alone instead of lonely...:)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Епа да... најдосадно нешто се свадбиве, посебно ако треба да се иде низ сите тие церемонии, цел ден... но ме изненади позитивно оваа... пиење и јадење на ниво... денсање и орца лудница до врв, музика се знае:vozbud: ... и најинтересното беше што сите беа опуштени и млади и стари, едноставно беше уживанција, што ретко би кажал такво нешто за свадба(дури и се уморив од играња ора, фристајл денсање и фристајл мадафака брејкденсинг:icon_mrgr: џаст кидинг фор д лест ван) ...(y) И уште нешто, т.е. не, тоа ќе остане тајна...

Туку да што се десило со профилот на @Ligeia да не знае некој...?!?
--- надополнето: 9 септември 2012 во 02:30 ---

Try for one's being alone instead of lonely...:)
I guess Im both .....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.660
На кој друг ќе му текне да земе црево и да исчисти игралиште во едно мало паркче, на кој друг ќе му текне да постави тепих сред игралиштето, на кој друг ќе му текне да стави празни канти од сирење и слично во кантите за ѓубре кои се скршени, на кој друг ќе му текне да стави чадори во кантите за кога ќе дувне ветер да не летнело ѓубрето, на кој друг ќе му текне да прави првенство во жонглирање итн:icon_mrgr:
Пост посветен на легендата Андон :)
Ааааааааааааааахахах!!!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

И ти мислиш дека ќе поминаа ова болка што ја осеќам?
- Не се сложуваме тука.. Ова нема да помине...

M

Moon Child

Гостин
Драга, си направив премештај во собата и се чувствувам препородено. Стварно. Почна сафра да ме фаќа од тоа како беше наместена цел факинг живот, конечно си ја направив по мое :love:
Туку, ајде тргам на работа јас :X3:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
на кого да му ја искажам болкава ако не тебе другар,што ме мачи две недели,
се преселив во друго гнездо,друга населба во градов,а таму да ти нема уште пуштено кабли за кабелска ниту за интернет ниту за моја КАЈГАНА па сега сум тажен и свенат како птица на гранка а без крилја,и која сака да полета и лета - лета и се да лета.
Сега сум само на кратко во старото гнездо и од таму ти пишувам,е овде не ми можат ништо,не се исклучувам додека не ми постават таму,и дај оргирај ако имаш некого таму да што поскоро постават кабелска.Па за возрат еве ти го нудам ова гнездо во Автокоманда се стокмено за некој твој факсовци од 2012/2013.А може и понатаму.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Средбите додека сте пијани со некоја девојка додека мочаш и таа те замолува да и отстапиш место се нај јаки.
Archive.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од сабајле алое вера и спирулина пред јадење, а пред ручек спирулина во комбинација со комбуха чај. Овај здравствениот ренџер препорачува комбинација од суперхрани со органски овошја и зеленчуци и што повеќе во комбинација тоа подобра. Пиши за неколку недели резултати ова трет ден кај мене почнаа некои чудни работи да се случуваат за неколку недели не знам што ќе биде :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Лајното што го серам од оваа спирулинава зелено е у пичку мајчину :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ама и јако чувство еј дрма дрма :icon_lol:.

Браќа Тавитјан и Тереза Кесовија можат слободно да и го попушат, вака оди песната синоќа на стадион искасапена еј на ништо не личеше:

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга К,
На крајот на денот е секогаш мизерно кога ќе останеш сам со себе и кога треба да полагаш сметки со самиот себе бидејки на совеста не можеш да и наредиш да обвини некој друг за грешка која што си ја направил. Но тоа е што е нема назад и се надевам дека некогаш деловите од сложувалката наречена живот и за мене ќе си дојдат секое на свое место.поз

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мала, знаеш дека сум голем благар нели !?

Денес после ручек отворам у фрижидер - ништо, фиоките - промаја. Паник атак добив. И знаеш што ме спаси ? - Бисквити и еурокрем :D:D !! Тандемов го немав пробано од памти век, шеќерна ренесанса ипол.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Д.К
сакам да го искористам моментов за да и честитам на комшиката ми - Среќен роденден и се наjбоље само стиши малку тоа шабанското..
А да, порачувам песна:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
дК
цел подфорум -Филм http://forum.kajgana.com/forums/Филм-и-ТВ.59/-го прелистав и не најдов:eek: ниту една тема со полски,чешки, италијански ,шведски филмови:(
изгубив време бадијала барајќи -
не знам што народов наш гледа - (освен амерички и турски )

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Филм кој ми го промени гледањето на одредени работи. Ова ми се нема случено да размислувам за еден филм, но нештото е многу значи МНОГУ подлабински знаејќи дека се работи за вистиска приказна која јако ме трогна. Му се восхитувам на човекот за стореното, воедно јас сум дрмосерец кој никогаш нема да се осмели да направи таков чекор, останува само да стојам од страна и да се восхитувам. Песнава која ја постирам ми е на рипит веќе неколку часа, кај грлово ми создава грутка која ми го отежнува голтањево, но и вака е добро. Ме потсетува на една личност дел од текстот, можеби зато се случува сето ова. За недела и нешто плус, 2 години.......ми недостасува.

Society, you're a crazy breedI hope you're not lonely without meSociety, crazy and deepI hope you're not lonely without me

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom