Аха па лавот до сега да доминира во саваната не да чека одговори за дали бил девица или не.Ако и го кажеш тоа на девојка самоуверено може ќе запали,ама ако и го кажеш со срам и трепет ќе рече со каков дечко сум се нашла.Искрено ако девојка те свиѓа нема абер дали си или немал секс досега,доволно е да знаеш како да и дадеш оргазам.Ако тоа прашање те прави да се чувстуваш глупо во своја кожа,имам другар што на 24 години го направил тоа и сега е главен шмеќер .Јас мојата прво сексуално искуство го имав со стриптизета од Софија така да не бери гајле,подобро помал да го искусиш тоа да станеш подобар.Нема девојка што не сака добар љубовник и добар секс нормално.На крај ако толку се срамиш земи запознавај секој ден по нова девојка и ќе го изгубиш тој страв на почеток ќе биде тешко и мизерно.Но полека ќе почнеш да стануваш се подобар и подобар во тоа.Јас си имам цел оваа година да запознаам 365 девојки ти колку?
Тоа ти е. Не можеш крај да им фатиш на луѓево. Секогаш ќе најдат нешто за да мрчат.То треба да се убије !
цццц.. као ако имаш 22 и не си се ебала/ебал , тогај не бива чивек од тебе .. а у меѓувреме ги осудуваме оние шо се ропат на 16 ..
Не, сигурно кријат некоја мрачна тајна.Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite?