Македонска фудбалска репрезентација

М

Мартин`

Гостин
Makedonija bolja,konkretnija....Stimac odlazi!!!

Коментар на еден пријател Хрват од една игра, инаку гледам сите пишувате за играва на играчите а никој не го спомнува најважниот според мене на натпреварот а тоа е Чеде. Се гледа дека со љубов и енергија ја води репрезентацијава, цело време покрај линијата и даваше совети/викаше по играчите а не како Тошак кој седеше 90% од времето изгледа газот му тежеше ..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Одлична игра на нашиве пријатно ме изненадија ... само треба измени
место Ибраими да игра Георгиев .. и може да го пуштат и Александар Трајковски ..
Ова со Демири и Ибраими во прв тим мора да биде така ... по рамковен мора 2ца од вашите да бидат во првиот тим
Да бидеме искрени, Ибраими е одличен досега. Далеку подобар од Тричко... :)

Inace jas ja gleam na vtora, so albanskiov komentator, ne mozam ovie na prva, teski spojleri se.
и ваму има спојлери, ама кој ги разбира... :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Буба место Ибраими и нападот ќе биде покреативен.
Попов мора да внимава повеќе, иначе Ристиќ е добар само за игра со глава, кој друг напаѓач е на клупата?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.953
Tричко аут Драган ин . И под итно Даниел да се среди. Не силуваат по десна страна.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Одлична игра на нашиве пријатно ме изненадија ... само треба измени
место Ибраими да игра Георгиев .. и може да го пуштат и Александар Трајковски ..
Ова со Демири и Ибраими во прв тим мора да биде така ... по рамковен мора 2ца од вашите да бидат во првиот тим
Ајде и ти сеа не претерувај. Боље демири него Величе, а и доста солиден беше Ибраими....
Јас во второ и Хасани би го внесол место Тричковски. Не дека е лош Тричко ( освен шутевите ) ама не верувам дека има сили да издржи 90 минути.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Го сакате Георгиев да влезе :eek:
Или само livescore следите или не ви се сите овци на број
Дечкото има IQ помало од валдез, главата во земја и само трча напред, коа ќе слушне свирче од судијата јасно му е дека забегал у гол аут и ја дига главата и се враќа да упропасти нова акција

Ај со среќа у второ, да ги згазиме дигнативе копилиња

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Помизерна Хрватска ја неам гледано.
Освен почетни 5-10 мин коа не стиснаа ништо друго поконкретно не видов од нив, ни Манџукич ни Едуардо. Штета што не водиме на полувреме, требаше да се искористат шансите дефинитивно.
Фина игра играме. Само да не испадне онаа нашата, едно полувреме одлично, второто катастрофа.

Ристиќ уз дужна почит, али неаме некоја особена корист од него, нека го мењаат за побрз играч, Хасани или Тасевски можда или Ѓорѓиев (за мерак на Вардарци :D )

Кој глеа на ХРТ можда запримети како Тудор однапред ги упиша бодовите против нас, ќе ми биде мило да му се удри таа изјава од глава!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Neka podade, pas u prazno, bilo sto, pogolemi se shansite taka gol da se dade otkolku so shut od daleku, a ne mu e toa nekoja jaka strana, mada ne deka imam nesto protiv ova, ali ako e izgradena situacija, ko onaa na Pandev, pa da mu legne na noga nekoja topka.
ДОБРО ДРУГАР СВЕ МИ Е ЈАСНО СО КОГО ПРААМ МУАБЕТ! Горан Попов нема шут ? Не , ти имаш подобар ;) ајде поздрав и гледај ако се укаже ситуација дали Попов има или нема шут ;) а што е најтрагично не шутна ниту една незнам дали за иста утакмица праиме муабет

P

PewDiePie

Гостин
Добро бе толку ли им е тешко презимињата да им ги испечатат на дресовите ? Ко од маало да ги собрале и да им дале дресови ебате.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
ДОБРО ДРУГАР СВЕ МИ Е ЈАСНО СО КОГО ПРААМ МУАБЕТ! Горан Попов нема шут ? Не , ти имаш подобар ;) ајде поздрав и гледај ако се укаже ситуација дали Попов има или нема шут ;) а што е најтрагично не шутна ниту една незнам дали за иста утакмица праиме муабет
Ja za Tricko zboram, ne za Popov, neznaev ti na kogo aludiras, a sto e do Popov, denes tesko drvo e, sto drugo da se kaze koga ne moze topka da smiri,mu bega od noze, vo vtoro se nadevam deka ke ja popravi igrata, mora, inaku bolje da go zameni zasto so vakva igra ko da ne e prisuten na terenov.

P

PewDiePie

Гостин
Другарче Попов 15 утакмици уназад е трагедија,боље нека се собере зошто ко антонини игра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колинс добил црвен (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom