Да бидеме искрени, Ибраими е одличен досега. Далеку подобар од Тричко...Одлична игра на нашиве пријатно ме изненадија ... само треба измени
место Ибраими да игра Георгиев .. и може да го пуштат и Александар Трајковски ..
Ова со Демири и Ибраими во прв тим мора да биде така ... по рамковен мора 2ца од вашите да бидат во првиот тим
и ваму има спојлери, ама кој ги разбира...Inace jas ja gleam na vtora, so albanskiov komentator, ne mozam ovie na prva, teski spojleri se.
Ајде и ти сеа не претерувај. Боље демири него Величе, а и доста солиден беше Ибраими....Одлична игра на нашиве пријатно ме изненадија ... само треба измени
место Ибраими да игра Георгиев .. и може да го пуштат и Александар Трајковски ..
Ова со Демири и Ибраими во прв тим мора да биде така ... по рамковен мора 2ца од вашите да бидат во првиот тим
ДОБРО ДРУГАР СВЕ МИ Е ЈАСНО СО КОГО ПРААМ МУАБЕТ! Горан Попов нема шут ? Не , ти имаш подобар ајде поздрав и гледај ако се укаже ситуација дали Попов има или нема шут а што е најтрагично не шутна ниту една незнам дали за иста утакмица праиме муабетNeka podade, pas u prazno, bilo sto, pogolemi se shansite taka gol da se dade otkolku so shut od daleku, a ne mu e toa nekoja jaka strana, mada ne deka imam nesto protiv ova, ali ako e izgradena situacija, ko onaa na Pandev, pa da mu legne na noga nekoja topka.
Ja za Tricko zboram, ne za Popov, neznaev ti na kogo aludiras, a sto e do Popov, denes tesko drvo e, sto drugo da se kaze koga ne moze topka da smiri,mu bega od noze, vo vtoro se nadevam deka ke ja popravi igrata, mora, inaku bolje da go zameni zasto so vakva igra ko da ne e prisuten na terenov.ДОБРО ДРУГАР СВЕ МИ Е ЈАСНО СО КОГО ПРААМ МУАБЕТ! Горан Попов нема шут ? Не , ти имаш подобар ајде поздрав и гледај ако се укаже ситуација дали Попов има или нема шут а што е најтрагично не шутна ниту една незнам дали за иста утакмица праиме муабет
Другарче Попов 15 утакмици уназад е трагедија,боље нека се собере зошто ко антонини игра.ДОБРО ДРУГАР СВЕ МИ Е ЈАСНО СО КОГО ПРААМ МУАБЕТ! Горан Попов нема шут ? Не , ти имаш подобар ајде поздрав и гледај ако се укаже ситуација дали Попов има или нема шут а што е најтрагично не шутна ниту една незнам дали за иста утакмица праиме муабет