Македонска фудбалска репрезентација

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
АКО НЕКОЈ НЕКОГАШ ИГРАЛ ОД СРЦЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ТОА Е ПОПОВ СЕКОГАШ ДАВА МАКСИУМ ЗА НАЦИОНАЛНИОТ ДРЕС СЕА НЕ МУ ИДЕ И НЕМОРА ОДМА ДА СЕ РУГА СРАМ ДА ВИ Е !

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Одлична игра на нашиве пријатно ме изненадија ... само треба измени
место Ибраими да игра Георгиев .. и може да го пуштат и Александар Трајковски ..
Ова со Демири и Ибраими во прв тим мора да биде така ... по рамковен мора 2ца од вашите да бидат во првиот тим

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На Тричко само шутот не му иде, иначе супер е. Дриблинг, точни додавања...само нека олади со шутот малку, се гледа дека у тој сегмент е најслаб денеска. Ја сум за Ѓорѓиев место Ибраими накај 70 минута, па да го видим возот дали може нешто да напрае :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
АКО НЕКОЈ НЕКОГАШ ИГРАЛ ОД СРЦЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ТОА Е ПОПОВ СЕКОГАШ ДАВА МАКСИУМ ЗА НАЦИОНАЛНИОТ ДРЕС СЕА НЕ МУ ИДЕ И НЕМОРА ОДМА ДА СЕ РУГА СРАМ ДА ВИ Е !
Попов, ај остај мобилниот и среди се на полувреме! :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
После долго време можам да кажам дека и ние почнавме да играме фудбал.Не дека бевме Шпанија и создадовме 100 шанси но пречка,извадена од линија и пенал кој ќе беше досуден ако беше обратна ситуацијата е сосема солидно за гостување во Хрватска.Нека продолжат вака и во 2 полувреме па со малце среќа може и гол да дадеме.

п.с Георгиевски е најслаб и затоа Хрватите цело време од таму не напаѓаат,а Тричко ја претера со шутевите во ситуација кога мораше да проигра/нафрли.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Извините можда ќе поставим глупо прашање, но каде ја глеате утакмицава?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Pandev igra ko svetska klasa igrac da e, ete sto znaci Murinjo za nego, pa makar i na tribini pratel. :D
Car e, vo momentov igra ko lider na reprezentacijava, a i ostanatite se odlicni osven Popov i Tricko so tie bezveznite sutevi od 100 metri, samo go shitka posedot na hrvatite.
Не е до Мурињо цела пред-сезона игра јако

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Ne se ruga, se kritikuva ebate, koja e taa nedisciplina, sekoja vtora akcija shut i shitkanje na posed, nit sme Barsa pa sekoja vtora akcija nie da sme vo napad, nit pa sme favorit vo grupava pa vakov luksuz da si dozvoluvaat ko da igraat protiv nekoj autsajder.

Neka podade, pas u prazno, bilo sto, pogolemi se shansite taka gol da se dade otkolku so shut od daleku, a ne mu e toa nekoja jaka strana, mada ne deka imam nesto protiv ova, ali ako e izgradena situacija, ko onaa na Pandev, pa da mu legne na noga nekoja topka.

Sega imame prilika da vidime sto e smeneto vo timov, ili deza vu ke e vo prasanje i davanje na lazna nadez, vtoroto poluvreme, vecniot problem na nashava fudbalska reprezentacija.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
На дигитрон. На ХБО ја даваат па ја на дигитронот ХБО фаќам и така си ја гледам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.324
На БТР со коментар на Цирко :icon_lol:

На МТВ. Ако досега не си имал потреба да ја програмираш, ете ти вистинска шанса:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom