- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Не биди ко коментаторине .. од онај агол се виде дека не е пеналЧист пенал се им ебам.
Не биди ко коментаторине .. од онај агол се виде дека не е пеналЧист пенал се им ебам.
Nemase sansa gol da dade od tuka, prviot priem go poeba, korna bese maksimumot, so ogled deka glumata bese ocajna za penalot.Абе и овој Пандев ми глуми таму, гол можеше да даде ццц
цитирам од HRT: Уф, ту је било пенала...али хвала на израелскот арбитра...Не биди ко коментаторине .. од онај агол се виде дека не е пенал
Не ми го отвара стримот бе...цитирам од HRT: Уф, ту је било пенала...али хвала на израелскот арбитра...
Се виде од вториот пат.. немаше пенал еден контакт мал ептен мал .. ама ја тргна раката навреме голманот и нашиве едно време се развикаја па после поќутеа !цитирам од HRT: Уф, ту је било пенала...али хвала на израелскот арбитра...
Ako kaze komentator deka e penal, pod difolt ne znaci deka e, 10 pati ja povtorija sminkata, vrska si nemase od penal, realno da gledame, klasicna gluma i idenje na penal vo situacija koga so prviot priem si go zatvori agolot.цитирам од HRT: Уф, ту је било пенала...али хвала на израелскот арбитра...
преку Мозила отвори.Не ми го отвара стримот бе...
Тоа се вика реален коментатор, не нашите што секогаш ги окривуваат судиите.цитирам од HRT: Уф, ту је било пенала...али хвала на израелскот арбитра...
Od uvek ova bil odvraten stadion, bolje da igraat na stadionot na Hajduk, ovoj stadion mi nema nikakva logika.Максимир може вода да му носи на Градски