Пазарете се тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
izvini ne sum znael za ovaa tema ...a ti gospodine pod 300 evra najdi mi vakov tel jas vednas ke go kupam i 100 evra baksis ke ti dadam mozee ..
Има за цени од 220 до 260 преку сила, господине така да побарај по огласи, сите сакаат да го продадат 2ката за да купат 3ка
п.с. немам намера да се расправам само сум реален

Член од
30 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
0
taman rabota nikoj ne spomna raspravanje ...da mozebi ima za cena od do 250 evra ali kakov ...go kupiv 600 evra pred 2 meseci nov od ovlasten servis na Samsung vo Svajcarija i sega sto za 2 meseci treba da go prodadam za 250 evra ma nema sansi poprvo ke go skrsam od zid nego da go dadam na nekoj za tolku pari ,,,

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Има за цени од 220 до 260 преку сила, господине така да побарај по огласи, сите сакаат да го продадат 2ката за да купат 3ка
п.с. немам намера да се расправам само сум реален
Imas mobilara pa na sekoj oglas ova go pisuvas? Posebno za sgs2.. ostavi ludjeto da si se cenkaat I dogovorat..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Imas mobilara pa na sekoj oglas ova go pisuvas? Posebno za sgs2.. ostavi ludjeto da si se cenkaat I dogovorat..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Немам, само кажувам како е реално, отворете огласи не се слепци тука
350-360 се нови + нема никаква шанса да е купен 600 евра пред 2 месеца
мразам кога некој "мафта"

Член од
30 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
0
batka kako i da e tvoeto realno za tvoite pari so mi gi kaza ne davam ni da se glada a ne pa nes drugo ..

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
batka kako i da e tvoeto realno za tvoite pari so mi gi kaza ne davam ni da se glada a ne pa nes drugo ..
Море од кај сакаш да спечалиш па се инатеш и лажеш, новиот S3 ти е 500 евра тука, ти си го купил пред 2 месеци стариот S2 600 евра.
Или лажеш или си од Виница

Член од
30 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
0
abe batka ubavo pisuva deka imam garancija za telefonot a vo nea ubavo i jasno ja pisuva cenata i telefonot e kupen vo ovlasten servis na Samsung vo Svajcarija ne e nekoj nabaven na kilo ...a jas dali sum od vinica ne znam ali mislam deka ti si Berovec bidejki kako niv si glup ..

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Добро, мислам дека доста се расправавте за ова. Секој има право да бара колку сака за својот мобилен, слободна земја е. Тоа не значи дека ќе оди некој и ќе ги плати тие пари вистински.

Ако некој по некоја случајност се зезне и плати целосна цена за некој телефон, без да ја знае вистинската вредност на телефонот што го купува, тој некој е сам крив затоа што не истражувал доволно претходно.

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Солидно зачуван, со него доаѓа полнач и усб кабел, и поклон заштитна гумена маска, може замена за iPhone 3GS или Samsung galaxy S, конечна цена 8 000 ден. Итно :)

Член од
30 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
0
theprince druze fala sto im pojasni na "ekspertite" ..inace jas kazav od kade e kupen pa sega dali na nekoj mu odgovara ili ne toa e druga rabota i ako na nekoj mu e skapo slobodno moze da si najde poeftin nikoj so sila ne go teram da go kupi ..

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Немам, само кажувам како е реално, отворете огласи не се слепци тука
350-360 се нови + нема никаква шанса да е купен 600 евра пред 2 месеца
мразам кога некој "мафта"
Торте, не се замарај со вакви, игнорирај ги, не вреди да им трошиш бајти на кајгана за да им реплицираш кога не се доволно зрели да сватат некои работи. Само кога ќе види дека нема никој да им се јави на огласот, касно ќе е, тогаш нема да е веќе 250, на 200 ќе му падне па ќе се чуди што го снашло.

И да, жално е стварно ако си платил 600 евра. Искрено незнам што да мислам за некој кога ќе плати повеќе пари за постариот модел, а новиот веќе иде за 100 евра поефтино :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Торте, не се замарај со вакви, игнорирај ги, не вреди да им трошиш бајти на кајгана за да им реплицираш кога не се доволно зрели да сватат некои работи. Само кога ќе види дека нема никој да им се јави на огласот, касно ќе е, тогаш нема да е веќе 250, на 200 ќе му падне па ќе се чуди што го снашло.

И да, жално е стварно ако си платил 600 евра. Искрено незнам што да мислам за некој кога ќе плати повеќе пари за постариот модел, а новиот веќе иде за 100 евра поефтино :)
Едино од вакви можеме да ќареме, ако сака да му продадам S3 за 1200 евра :D

Член од
30 август 2012
Мислења
19
Поени од реакции
0
nema sansi da e kupen 600 evra pred 2 meseci xaxa decko ti lud si ili imas namera da poluduvas ,10 pati vi kazav deka vo garancijata ja pisuva cenata po koja e kupen a ovoj sto veli deka ke padne na 200 evra i ke se cudam sto me snaslo:pos: xaxa imam pari jas decko da te kupam i tebe i uste 100 kako tebe a za 200 evra ke go strosam pa ne ti go davam zatoa sto i da ti go dadam ti ne ke mozes da go koristis toa e prepameten telefon za tebe ,za tebe najrealno edno Nokia 3310 ke ti zavrsuva rabota ..aj pozz i ako ne vi odgovara muabetot kontrete se na drugo mesto ...
--- надополнето: 7 септември 2012 во 21:42 ---
batka eve pogoledni sam kolku pari cini momentalno telefonot vo Svajcarija a pred 2 meseca bese 100 franaka plus eve ti i pogoledni i sam ako znaes http://samsungmobileshop.ch/handydetail.php?id=155 ...aj sega koga vide slobodno mozes da :drk: i gledaj si go biznisot ..

Kajgana Shop

На врв Bottom