Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не е телефон, али продавам iPad 2 16GB :)

Користен 1 година, одлично сочуван, со оригинален smart cover во сива боја.

Појма немам колку одат половни. Може и замена за MacBook Pro (со моја доплата) или за нешто друго интересно :)

Не е телефон, али продавам iPad 2 16GB :)

Користен 1 година, одлично сочуван, со оригинален smart cover во сива боја.

Појма немам колку одат половни. Може и замена за MacBook Pro (со моја доплата) или за нешто друго интересно :)

Како кец на 20ка :)
Те контактирам.

sony-ericsson-x10.jpg

Продавам сони ериксон Х10 у добра состојба телефонот е црн повеке информации на линкот
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php

цена 8500 ден

Купувам motorola V3....ако има некој нека кажува да се пазариме :)
Колку нудиш за 100% исправна и сочувана V3, со полнач 2 батерии оргинални, слушалки?
иначе е црна

Колку нудиш за 100% исправна и сочувана V3, со полнач 2 батерии оргинални, слушалки?
иначе е црна
ти кажи колку бараш? ја немам пшојма како иде цената за В3

prodavam Samsung Galaxy S2 star 2 meseci kako nov nema ni grebnatinka ..ako ima zainteresiran neka pise ..cenata e po dogovor ..

ne znam sto e najasno tuka ..ubavo pisuva CENATA E PO DOGOVOR .dokolku ima nekoj zainteresiran za vakov tel neka mi pise i ke se dogovorime okolu cenata ...jas stvarno ne znam sto ne e jasno ..

Не е јасно зашто си отворил нова тема кога има тема Пазарете се тука
и мора да кажеш цена па да се договориш со некој, ако имаш 300 и кусур евра замисла не се мачи да го продаваш

izvini ne sum znael za ovaa tema ...a ti gospodine pod 300 evra najdi mi vakov tel jas vednas ke go kupam i 100 evra baksis ke ti dadam mozee ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom