Апел до сите ловџики на богати мажи

Г

Грејвдигер

Гостин
не верувај на се што ке видиш и чуеш.
Знаеш шо... гледам и не ми се верува што гледам. Дај не ме заебавај, ги гледам луѓево како се глупираат уште на 13 години по интернет... свесни ли се дека ако сега јас ги симнам тие видеа и објави и да ги објавам после некое време кога ќе се заборави, дека може цела кариера да им заебам... ако воопшто и имаат такво нешто.

п.с. курвалкот не се смета.

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
Знаеш шо... гледам и не ми се верува што гледам. Дај не ме заебавај, ги гледам луѓево како се глупираат уште на 13 години по интернет... свесни ли се дека ако сега јас ги симнам тие видеа и објави и да ги објавам после некое време кога ќе се заборави, дека може цела кариера да им заебам... ако воопшто и имаат такво нешто.

п.с. курвалкот не се смета.
баш си бил грејвдигер.абе пусти нек се деца радују,да ти кажам ептен сум од ретките што не ме занимаат такви работи и општо не ме интересира туѓ живот.али неможам да кажам дека нема болесници,особено што ги интересира мојот ден како поминал а недај боже нешто друго.како и да е го очекувам неочекуваното од другиве луѓе
--- надополнето: 7 септември 2012 во 08:42 ---
квалитетна глупост ако сакаш оди на друга тема
Квалитетна глупост, без фејспалм.
аце игнорирај го,активист е на бди .бара квалитетна глупост

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
баш си бил грејвдигер.абе пусти нек се деца радују,да ти кажам ептен сум од ретките што не ме занимаат такви работи и општо не ме интересира туѓ живот.али неможам да кажам дека нема болесници,особено што ги интересира мојот ден како поминал а недај боже нешто друго.како и да е го очекувам неочекуваното од другиве луѓе
--- надополнето: 7 септември 2012 во 08:42 ---

аце игнорирај го,активист е на бди .бара квалитетна глупост
Барем ти поштеди ме од посабајле со неквалитетни коментари блиски до нештата од кои се жалам............:) Патем подобро че беше да го примениш советот кој го даваш и за тебе.

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
Барем ти поштеди ме од посабајле со неквалитетни коментари блиски до нештата од кои се жалам............:) Патем подобро че беше да го примениш советот кој го даваш и за тебе.
има стручни лица за тебе,со плави картони работат.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
денешните ловџики пукаат на СЕ и сешто,притоа не одбирајќи калибар ниту пак муниција :pos::pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
има стручни лица за тебе,со плави картони работат.
Не сакам да те мавнам на листата на игнор оти премногу е шмизларски , а воедно да бидам искрен сакам глупостите да ти ги читам каде таква ти била ѕвездата :(
Ај не ме замарај од сега, фала за советот, твоите се некаде на кај Демир Х.

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
Не сакам да те мавнам на листата на игнор оти премногу е шмизларски , а воедно да бидам искрен сакам глупостите да ти ги читам каде таква ти била ѕвездата :(
Ај не ме замарај од сега, фала за советот, твоите се некаде на кај Демир Х.
знам,д.х. слават кога ке се појавам.срека имаме паметен како тебе,а јас шо си пишувам глупости го правам за релаксација а не ко тебе да се внесам у интернетот

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ооо, фала што ни кажа, да не живееме ние останатите жени во илузија дека имаш паметен и богат маж:D Штом е глуп, сестро, не ти завидувам, те жалам.
Уште еден доказ дека глупоста е навистина неизлечива.

Госпожава нека се моли Господ да и подари грам памет, кој очигледно никогаш не го ни поседувала.
Колкав ретард треба да бидеш за да својот маж (каков и да е) пред сите го правиш дека е глуп?!
Има само пари, кои многу лесно и брзо се трошат.

А за него, барем потроши ги парите кои ги имаш на некоја згодна женска, копук еден, која ќе те гледа ко Господ, наместо оваа која те бламира до даска:facepalm::facepalm::facepalm:

П.С. Ако ова е некоја ФБ заебанција, се оградувам од мојов коментар. Но, познавам жени кои своите мажи ги сметаат за глупи и обратно. Тоа многу повеќе зборува за нив, отколку за партнерот кој го омаловажуваат.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Поглупа тема од оваа на форумов до сега здравје ! :tapp:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Тука ќе да е некаде со онаа која тврди дека глупавоста е секси:pos::pos:
Во последно време ги има подоста ваквите фејл теми кои немаат ни 2% врска со реалноста ! :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom