Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Вие како светци па велите дека е грев.Грев е да но сепак после 11 години ако не ја побараш девојката за брак,девојката не чувстува ништо посебно кон него.Секоја личност во врската сака возбуда,спонтаност и изненадувања.Ако не се доволно зрели и ако им е прва врска секогаш се случуваат вакви работи.Љубовта трае само 2 години ако за тие две години не се побара девојката за жена,врската иде во пропаст.Затоа моногамијата ја мразам нема слобода и размислување дека еден пар ќе трае вечно.Лојалноста е ексклузивност овие денови и секоја врска помеѓу маж и жена ако нема настани кој ќе ги врзат нивните емоции,секогаш вака ќе настане.Решение е секогаш кога се осеќа криза да се збори отворено и да се воведе нови идеи.

S

Sagan

Гостин
само бацување и ништо друго али сепак неверство е
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:27 ---
а каде ми е префрлена темата?
Па сеа... бацување небацување, тоа е. Работите што не ги знаеме - не можат да не повредат, а за едно машко најгадна работа што може да ја дознае е дека девојка му разменувала днк со страно лице :LOL:
Ако не осеќаш дека може да се повтори, тогаш не прај ништо. Во спротивно треба да си помуабетите со либето.

Член од
6 септември 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
Па она праша како да нема грижа на совест;) Мора некако да се оправда пред сама себеси:) ....И она сама рече монотонија караници во врска... ...значи не е идеален дечко и;) И посакала друг многу нормално кога не ти пружа тој што е до тебе иди кај друг и така......;):D
јас не можам животот да го замислам без него шсто уште немам поминато со него али моменти на слабост екој греши нели и така тоа е не знам што да правам ама да и тоа е причината вероватно долга врска 11 години караници понекоаш заборавање еден на друг
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:34 ---
Вие како светци па велите дека е грев.Грев е да но сепак после 11 години ако не ја побараш девојката за брак,девојката не чувстува ништо посебно кон него.Секоја личност во врската сака возбуда,спонтаност и изненадувања.Ако не се доволно зрели и ако им е прва врска секогаш се случуваат вакви работи.Љубовта трае само 2 години ако за тие две години не се побара девојката за жена,врската иде во пропаст.Затоа моногамијата ја мразам нема слобода и размислување дека еден пар ќе трае вечно.Лојалноста е ексклузивност овие денови и секоја врска помеѓу маж и жена ако нема настани кој ќе ги врзат нивните емоции,секогаш вака ќе настане.Решение е секогаш кога се осеќа криза да се збори отворено и да се воведе нови идеи.
супер си напишал фала ти искрено од срце

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
јас не можам животот да го замислам без него шсто уште немам поминато со него али моменти на слабост екој греши нели и така тоа е не знам што да правам ама да и тоа е причината вероватно долга врска 11 години караници понекоаш заборавање еден на друг
е онда ај кант хелп ју;) Збори со него али ке те откачи гарант.......А и да не ти раскине нема никогаш да ви биде иста врската ко порано..Ке има сомнеж од негова страна каде си,што прааиш,со кој се муваш,љубиш и така...:icon_lol: Со среќа;)

И да, долга врска (поготово ко твојава) ако не заврши со брак нема смисла ни цел;)

L

.Lost Angel.

Гостин
detska-mudrost.jpg

Еве една слика на која има добар текст кој верувам дека ќе ви помогне на некој начин.
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:56 ---
е онда ај кант хелп ју;) Збори со него али ке те откачи гарант.......А и да не ти раскине нема никогаш да ви биде иста врската ко порано..Ке има сомнеж од негова страна каде си,што прааиш,со кој се муваш,љубиш и така...:icon_lol: Со среќа;)

И да, долга врска (поготово ко твојава) ако не заврши со брак нема смисла ни цел;)
Иако предходно не се согласував ама морав сега да ти стегнам едно ми се допаѓа (y) поради болдираното. :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Прегледај го приврзокот 48688

--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:56 ---

Иако предходно не се согласував ама морав сега да ти стегнам едно ми се допаѓа (y) поради болдираното. :)
Сликата е екстра ;)
А за ова напишав така зашто обично девојките сакаат да се одмаздуваат и да им враќаат...и мислев тоа и била причината за нејзиниот излет али не било тоа;)
Фала:)

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Ана-аница. оправдај се сама себе си со наоаѓање негова мува на капа ако ме разбираш;)
Има гарант некои ситуации каде он може флертувал со некоја искачал или така некоја случка со друга девојка.Или бил груб со тебе лошо се испонашал многу......И речи си- Па ете он можеше да иде на кафе и да праи муабет со таа и флертува можам и ја па што...иди по линија мило за драго:icon_lol: Така ке ти биде полесно и нема да имаш грижа на совест:)
А ако е он чист и не шврљал на страна до сеа као тебе и ти нема згрешено незнам колку многу. онда откачи го затоа што ти девојко не го сакаш....
Девојките најчесто муваат дечки коа се во врска, да се одмаздат на дечкото и му покажат ЕТЕ МИ СЕ МОЖЕ бе.можам и јас ако можеш и ти!:);) Така ке ти биде полесно;)
Ради таквите како тебе се јавува стереотипот дека сите женски се курви.

Он топик,за да ти биде полесно Ана кажи му,мислам дека ќе биде многу лут и ќе се разделите али ако те сака многу ќе ти се врати.
Поздрав

L

.Lost Angel.

Гостин
Сликата е екстра ;)
А за ова напишав така зашто обично девојките сакаат да се одмаздуваат и да им враќаат...и мислев тоа и била причината за нејзиниот излет али не било тоа;)
Фала:)
Да тоа е точно но според мене мислам дека е тоа секогаш се случува во пократките врски 1 месец - 9-10 месеци. а во подолгите секогаш девојките размуслуваат 2 пати или пак повеќето случаеви се од слабост. Но сепак не секогаш треба да се оди со онаа мисла па 100% и он се смувал со некоја o_O Ама тоа е во секоја девојка вродено да се мисли и мојата бивша која ми призна дека мисли така. јас не се налутив бидејќи тоа е вредено кај вас девојките :) И секогаш постои граница на некои нешта.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Ради таквите како тебе се појавува стереотипот дека сите женски се курви.

Он топик,за да ти биде полесно Ана кажи му,мислам дека ќе биде многу лут и ќе се разделите али ако те сака многу ќе ти се врати.
Поздрав
А за тие како тебе вака или онака сите девојки секогаш ке бидат курви;) Така да.....
Не ме свати ..направив паралела..Ако ја варал = Може и она :P Капираш?:)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
А за тие како тебе вака или онака сите девојки секогаш ке бидат курви;) Така да.....
Ти капираш дека у врска нема мило за драго?

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Ако има баба муда дедо ќе се викаше..А и ти не си у моја глава па да знаеш шо мислам јас..
Со лесно :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Ти капираш дека у врска нема мило за драго?
А ти свакаш дека мора да постои некоја добраааааа причина да изневериш дечко кој тврдиш дека го сакаш највише на цел свет и дека ти е срцка ама ете се деси:confused:
А знаеш и сама да кога пука врска прво што се јавува гледаш други момци....А за да пољубишшшшшш е тоа треба да имаш ПРИЧИНА и тоа добра.....лажги се тоа ја така безвезе се љубев со него.....
--- надополнето: 7 септември 2012 во 01:17 ---
Ако има баба муда дедо ќе се викаше..А и ти не си у моја глава па да знаеш шо мислам јас..
Со лесно :)
Као у туркскиве серии боље да кажеше Со помин:icon_mrgr:

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Е ај не давај совети повеќе те молам. Јас пишав, ама признав дека не ме бива за совети.
Но овие твоите се смешни.
И во право е CosmicGirl

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
А ти свакаш дека мора да постои некоја добраааааа причина да изневериш дечко кој тврдиш дека го сакаш највише на цел свет и дека ти е срцка ама ете се деси:confused:
А знаеш и сама да кога пука врска прво што се јавува гледаш други момци....А за да пољубишшшшшш е тоа треба да имаш ПРИЧИНА и тоа добра.....лажги се тоа ја така безвезе се љубев со него.....
--- надополнето: 7 септември 2012 во 01:17 ---

Као у туркскиве серии боље да кажеше Со помин:icon_mrgr:
Не мора да има причина, глуп да бидиш доволно е.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Да тоа е точно но според мене мислам дека е тоа секогаш се случува во пократките врски 1 месец - 9-10 месеци. а во подолгите секогаш девојките размуслуваат 2 пати или пак повеќето случаеви се од слабост..
Незнам многу за тоа..Но знам еден добар пример...ДОлга врска 7 год....се сакаат се убаво..Дечково иде во Париз по работа неколку месеци..ја остава во Скопје девојката....и нашава малограѓанштина почнува да зборува како ја оставил, како не ја сака блабла...И притисок од околина ..а и од тоа што се чувствува напуштена на некој начин од дечко и дека отишол а неа ја оставил дома.....И наога лик кој ја брка повеке време и под алкохол ил не, од ИНАТ или она што сакав да го појаснам не ме сватија...Се спанџува со него и само љуби ништо повеке...затоа што му е љута на дечкото.....и сака да си покаже дека ете може !
Сеа се заедно во брак и чекаат бебенце превише се сакаат и сите знаат дека се неразделни 24 сата на ден:P Така да ...кој не го знае одмаздољубивиот женски мозок не знае за што зборував;)

п.с.Не го оправдувам никако неверството само нагласив мора да има добра причина и не е точно тоа дека е без врска....
--- надополнето: 7 септември 2012 во 01:29 ---
Е ај не давај совети повеќе те молам. Јас пишав, ама признав дека не ме бива за совети.
Но овие твоите се смешни.
И во право е CosmicGirl
Ако ти е полесно еве и ја ке кажам ко тебе не ме бива за совети али ете ке пишувам што сакам и мислам исто како ти што правиш;) Не ти се свиѓа? Игнор:)

Kajgana Shop

На врв Bottom