- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Сеа Џерард им е крив?? Тоа е ,сите се криви,Џерард,Кара,Кени,Суарез,ФСГ ама Роџерс никако.
Како може некој да напише ваков артикл и да каже дека е подобро клубот да расчисти со Џерард т.е да го седне на клупа??Ко да не знаат кој е Џерард и што направил и сеуште прави за клубот. Изиграл 2 лоши натпревари и го изедоа човекот а забораваат на Истамбул, на Вест Хем ,на Олимпијакос на безброј безброј натпревари каде се крстеле во него. Оваа појава не ми се допаѓа а ја приметив уште од лани све почна со плукање по Кара па се префрли на Кени па сега на ред дојде и Џерард..Срамота е ова што го прават одредени фанови .Си ги плукаат легендите на клубот,тоа не личи на Ливерпул.
За мене Џерард е најкомплетен играч во светов ,под комплетен мислам на играч кој може да игра 10 различни позиции и да биде добар во нив.Точно е дека Џерард треба да игра напред како што сум и рекол на неколку наврати ама за да игра тамо треба да има напаѓач од типот на Овен,Торес кој се паметни олд скул напаѓачи а не се дриблачи како Суарез кој пробува на 10 играчи да им ја бутне кроз нозе..Проблемот не е во Џерард, едини проблем во Ливерпул е лошата тактика и додека не се смени ќе бидеме ваква мизерија и ќе бараме кривци во Кени,Кара и Џерард..-Овие тројца душата ја оставија во клубот и дојде време да гледаме како ги плукаат а Хендо,Суарез,Алан станаа богови со 3 утакмици позади себе..ццц уште еден доказ на какво мизерно ниво ни дојде тимот..
--- надополнето: 6 септември 2012 во 13:48 ---
Имавме утакмици дома ама ги прокоцкавме... Само проблемот е шо играме 5 утакмици у рок од 15 дена, а од сите 5, само една ни е дома и тоа со гејчињата. Другите што се на гости се Сандерленд, Јанг Бојс (ЛЕ), ВБА (КК) и Норич. Каква ротација ќе праиме и ја се чудам...