A kako toa si tolku siguren deka ke zavrsi vo rok ? :OМашински.
Плус и да се појавуваш еднаш неделно ќе го завршиш во рок и ќе си додадеш факултет на резиме.
pameten decko sum jas heheA kako toa si tolku siguren deka ke zavrsi vo rok ? :O
веке колегите кајганџии ти кажаа кој е најефтин факултет ама види сеа јас шо ке ти кажам:Зараво дечки да ве прашам знаете ли кој е најефтин факултет (во Скопје) без разлика дали е државен- приватна квота (ваљда е) или приватен. Битно ми е да е многу ефтино и да може како редовен студент да се запишам. Потребен ми е статусот редовен студен! Ајде понудете ми некои опции ако имате, нема разлика за што е тој факултет!
Па нели беше експерт за се? А ти кутриот ни факултет не си се запишал а продаваш муда за бубрезиЗараво дечки да ве прашам знаете ли кој е најефтин факултет (во Скопје) без разлика дали е државен- приватна квота (ваљда е) или приватен. Битно ми е да е многу ефтино и да може како редовен студент да се запишам. Потребен ми е статусот редовен студен! Ајде понудете ми некои опции ако имате, нема разлика за што е тој факултет!
ako si od romska nacionalnost - osloboden si od participacijataпа има во ск? или мора во штип
--- надополнето: 6 септември 2012 во 01:30 ---
озбилно а има државна квота? за кој факултети збориш, машински?
hehe ne sumako si od romska nacionalnost - osloboden si od participacijata
imam fakultet be ekonomski - skopje, ova mi treba za status redoven za viza vo sad citaj pogore sto pisavПа нели беше експерт за се? А ти кутриот ни факултет не си се запишал а продаваш муда за бубрези
Каде тоа на филм ? 200-250e ти е година.Ојш на дисперзирани на пример во Велес и влегвиш со 100 евра партиципација цела година...чим влезиш имат некоја фора па пишиш нешо молба мислам па за да мојш наставата во Скопје да ја слушаш ...така неколку колеги имаа напраено и мисам Скопје дека полагаја...
Правен факултет Јустинијан Први.Каде тоа на филм ? 200-250e ти е година.
Ја ти кажувам за ТТФ Велес, дека година ти е 200-250евра, оти така си пишал горе затоа.Правен факултет Јустинијан Први.