its_ok_im_new
brake lights
- Член од
- 24 август 2010
- Мислења
- 402
- Поени од реакции
- 216
Па не се сите. Конкретно јас сум атеист и не ја гледам поентата да дискутирам со духовно ограничени луѓе, луѓе со лабилна психа.
Si se zbunil. Ateistite go negiraat I luci I zevs I visnu.Zasto se ceda na Lucifer zatoa se tolku opsednati da go negiraat bog i se sto e negovo .....
Од кога се сменија улогите па верниците станаа духовно ограничени и луѓе со лабилна психа? Или мислиш на колегите атеисти?Па не се сите. Конкретно јас сум атеист и не ја гледам поентата да дискутирам со духовно ограничени луѓе, луѓе со лабилна психа.
Ne sum se zbunil mnogu dobro znam kakvo ogranicuvanje imaat , eve ako mislis deka nee taka u sto veruvaat oni?Si se zbunil. Ateistite go negiraat I luci I zevs I visnu.
Nema bozhestva, kolega. Sve se toa mitovi.
Definition of ATHEIST
: one who believes that there is no deity
Атеизмот е, во поширока смисла, отфрлањето на верување во постоењето на божества.Де ако може дефеницијата за атеист.....не го разбирам тој поим наш најдобро....
Koj kako. Zaednicko I'm e samo toa deka ne veruvaat deka postojat bozhestva. Ostanatoto nema vrska so ateizam.Ne sum se zbunil mnogu dobro znam kakvo ogranicuvanje imaat , eve ako mislis deka nee taka u sto veruvaat oni?
пример дибек е највечи антитеистне се атеистите , туку антитеистите кои ги има многу на форумов
Fala mnogu, sum.пример дибек е највечи антитеист
Атеизмот е, во поширока смисла, отфрлањето на верување во постоењето на божества.
Nemozam da ja razjasnam taa problematika so si ja imaat oni ama mozam samo da kazam deka sekoj vo nesto veruva znaci zborot ''VERUVANJE'' ja simbolizira coveckata vnatresnost i negoviot duh , taka da nekoi ovdeka na forumov koise deklariraat kako ateisti gledam deka mnogu pati se ograduvaat od takvi raboti a vprocem ne se ni najmalce spoznaeti so ateizmot P>S mislat deka e toa trend i da nebidat pokusi pa ajde da ne ostanat pomalce oni ..Koj kako. Zaednicko I'm e samo toa deka ne veruvaat deka postojat bozhestva. Ostanatoto nema vrska so ateizam.
Ja, na primer, veruvam deka kje bide bolje. Nekoj drug veruva deka, koga-togash kje dobie na sportska. Tret, deka site vernici se infantilni po prashanjeto na licna odgovornost ili deka ednostavno se neuki. Koj kako.
Nemozam da ja razjasnam taa problematika so si ja imaat oni ama mozam samo da kazam deka sekoj vo nesto veruva znaci zborot ''VERUVANJE'' ja simbolizira coveckata vnatresnost i negoviot duh , taka da nekoi ovdeka na forumov koise deklariraat kako ateisti gledam deka mnogu pati se ograduvaat od takvi raboti a vprocem ne se ni najmalce spoznaeti so ateizmot
Vidi jas si go kazav moeto mislenje i nema pootreba od ironija plzzМислам дека со овој пост ги легна сите атеисти на плеќи
После ваква мудрост, нит трева расте, а камоли да остане атеист на форумов.
Sigurno ima takvi.Nemozam da ja razjasnam taa problematika so si ja imaat oni ama mozam samo da kazam deka sekoj vo nesto veruva znaci zborot ''VERUVANJE'' ja simbolizira coveckata vnatresnost i negoviot duh , taka da nekoi ovdeka na forumov koise deklariraat kako ateisti gledam deka mnogu pati se ograduvaat od takvi raboti a vprocem ne se ni najmalce spoznaeti so ateizmot P>S mislat deka e toa trend i da nebidat pokusi pa ajde da ne ostanat pomalce oni ..