Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
HQ верзија, ми влезе во глава песнава, ја знам одамна ама сум заборавил да си ја слушам пак, која лајтерица - страшно добра нумера!

Морав да ја аплоадирам :D

Абе аман, после 5 сезони не сфативте дека ова е Брејкин Бед и сите прерани заклучоци од наша страна се побиени и наместо тоа се случува некоја сосем трета појака пиздарија. Јас имам огромна доверба во сценаристиве.

Ама ако, интересно е вака да си го мамиме умов. :)
This.

Ќе си пукам у колено, кој ќе чека сега до 2013 год...
Иначе, фантастичен крај на 8-мава епизода. Подобро не ни можеше да биде како за мало "финале" пред втората половина на последнава сезона.
Кој знае што се ќе не чека во следните 8 епизоди после ваков крај на полусезоната.
Едвај чекам.:)

DbD2.jpeg

:pos:
--- надополнето: 4 септември 2012 во 16:45 ---
доказ дека сите големи идеи доаѓаат на серење..
Hank: You gotta be shittin' me!

Функционира дијалогов...доста остварлив е, но се кладам дека ќе добиеме нешто по епик и нешто што нема да го очекуваме.

Нели мислите дека од оваа сцена почна се:​
И после тоа следеше ова:​

0b66d992_u0hlL.gif

Знам, знам, гифот ми е закон, туку зашо бе никој не ја спомена идејата дека Волт уствари не е надвор од игра. Не може он тоа туку така гуд бај мај лавр, нели?

Останаа неколку прашања отворени:

1. Дали Волт е надвор од игра навистина ( да се повторам)?

2. 52 роденден и потенцијалната закана? Лидија и Mадригал, Тод и нацистите ( наци беа нели), соработниците на Гас од Јужна Америка, ДЕА, Џеси мејби?

3. Се чека на потегот на Хенк? (Можно е опција баџо за доброто на семејството да ја сочува тајната секако во фејс ту фејс муабет со Волт или па може да е ова ту мач за него па да се самоубие).

Дали го приметивте Волт колку само беше Гас у сценава:

d37782e5_breakingbadhissatanicmajesty.png

1c1acd9a_breakingbadgussits.png

И така како ватрени фан на серијава јадев гомна чат-пат и ги критикував, али сеа ми фалат. Ама ептен.:(

П.с Е да периодниов систем на серијава да го ѕирнете:

b26605bc_breakingbadxxxxxxxxxxxxxxdeathtoll12.jpeg

WSTvu.jpg

Прочитајте го ова со гласот на Волт. :D
Се заебав што ја видов сликава. И да е некој leak и да не е, пак ќе биде вака. Ако биде сосема нешто друго, тек тогаш ќе биде mind-blowing........

Проверуваше некој друг дали е вистина тоа за Чешка и метамфетаминот? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom