Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пример kajgana.com и forum.kajgana.com1. сметам дека е потребно да се зголеми соработката со оние страни кои се слободно достапни во мрежата на SunWireless ...
Почитувани, ги читам Вашите пакети, ги имам читано и на сајтот, но не сум забележал дали наведената брзина е симетрична или асиметрична?
Ме интересира, доколку е асиметрична колку изнесува download/upload bandwidth cap-от на пакетите по корисник?
Абе све супер тоа ама немате покритие во мојот град.
Сеа што прајме? (ко што вика Слакар)
Браво за храброста ...
1. сметам дека е потребно да се зголеми соработката со оние страни кои се слободно достапни во мрежата на SunWireless ...
2. искрено навистина гледам дека почнува да се работи на инфраструктурата, но сеуште сметам дека одредени работи не ги правите правилно па на одредени локации вашите базни станици го загушуваат етерот што дури прави проблем на корисниците кои имаат локално бежичен рутер во близината ... ова е насока на која морате итно да поработите поготво што во таа област законските обврски се доста ригорозни ...
Сепак станува збор за релативно нов проект во кој е потребно кристализирање на сите работи ...
процедурално:
бидејќи навистина пристапот на SunWireless со официјален профил е фер и коректен ќе ве замолам да бидете коректни во дискусијата бидејќи ќе бидам ригорозен кон троловивите/мрчаторите ...
Скапи сте за студенти. За споредба близу нудат 200 GB со 10 Mbps брзина за 600 денари и тоа на 10 месеци. Тоа е исто како неограничен да ти е трасферот
По студентски домови може да се користат само при пејд картичките или?
По студентски домови може да се користат само при пејд картичките или?
Јас ја знам фирмава барем 3-4 години, поздрав за доблеста да отворите официјален топик бидејќи македонскиот народ е склон само на критики , никогаш пофалби или многу ретко.
Сакам да прашам дали сопственик е сеуште "дечкото од струмица" и да му пренесете поздрав
Sent from my X8 using Tapatalk 2