acetetovo
Македонец!
- Член од
- 1 мај 2007
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 2.375
Неможе да ги набави касетите од минатиот век....Една специјална емисија за Ливерпул мора да има, иначе перма бан од форумов!!!
Неможе да ги набави касетите од минатиот век....Една специјална емисија за Ливерпул мора да има, иначе перма бан од форумов!!!
Добра добра.Неможе да ги набави касетите од минатиот век....
...trevata na Camp Nou vo momentot go ima poslednoto shishanje pred natprevar. Nisko shishana (edno od najnisko shishanite vo Evropa), a pred start i malku navlazzneta ))) (kje se vlazzni povekje otkoga kje se cepi mrezata zad Cezar) ... vakviot teren dozvoluva brzo dvizenje na topkata... a ne kako sto Mou pravese finti so opstrukcija na dobrata igra... REMUNTADA!!!!
Ova mu bese post na fb pred revansot so Inter, polufinale Champions league u barcelona..
...
3. Многу брзо зборишЛевото уво ми е осамено.
7 телевизии вечерва со отворени форум, во Шпанија на истата тема. Гости, фудбалери, аналитичари и спортски новинари. Секој со своја анализа и информации блиски до неговата најблиска околина.Факт е дека не си заминува (сеуште, но прави притисок кон нов договор). Но факт е дека денес сите шпански медиуми, ги започнаа дневните -информативни емисии со оваа вест. ... Деновиве ќе бидеме во тек со инофрмациите а во сабота можно е наше заминување во Мадрид. Остануваме поврзани...Дали Кристијано наскоро си заминува од Реал?
Сите ја објавија информацијата дека Кристијано Роналдо изјавил дека не е среќен во Реал Мадрид и е многу лут на некои од фудбалерите. Но, никој не ja даде вистинската причина за тоа. Кои се причините за неговото незадоволство и што велат информациите од Шпанија, дознајте во денешното издание на Топки.