LaChupacabraLoca
jedi master
Пази 8 дена !! Значи овие 8 дена ќе си одат на школо шо не законски носи албанско име ... Абе тргај тоа у секундатата !! Полицијата може да апси македонски протестатори , неможе 4 табли да тргне ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne se smej mnogu da ne bide ova kako gostivarskite nastani pa da placete posle a albanija so nevoveduva pravilen popis ke si gi prasas niv drugariteПо гласовите бе друже , ако живеат 200.000 , зошто имаат само стотина гласови ? уа ха ха ха ха
Немој ти со мене далавери , се знае колку жители има Пустец-Лиќенас (види ти , и името на општината ја смениле)
Кој закон им дозволува ним да стават македонско знаме пред општината во Албанија ? Кој го казнува него за тоа ?
А Чаир имаше 36.000 , сега има 40.000. (албанци, ако не повеќе)
Пази 8 дена !! Значи овие 8 дена ќе си одат на школо шо не законски носи албанско име ... Абе тргај тоа у секундатата !! Полицијата може да апси македонски протестатори , неможе 4 табли да тргне ..
Знаат и они дека не може во училиште каде сите се албанци , да има македонско име.
Исто како што не може училиште каде сите се македонци да има албанско име.
Барем за во Македонија сеуште не може.
Во Уставот пишува дека треба да се почитува самиот тој, како и законите кои што се донесени во легитимна постапка од легитимен орган, во овој случај ниту го поштувате Уставот, а со самото тоа ни законите за преименување на имиња на јавни установи...Освен македонскиот јазик , официален јазик е и јазикот кој го зборуваат најмалку 20% од населението.
Нели е ова рамо до рамо ?
Ова е вашиот проблем , не знаете што пишува на Уставот , па затоа се буните секој пат.
Добиваш ерекција коа гледаш вака македонци коа се немоќни ( привремено немоќни ) ?
Освен македонскиот јазик , официален јазик е и јазикот кој го зборуваат најмалку 20% од населението.
Нели е ова рамо до рамо ?
Ова е вашиот проблем , не знаете што пишува на Уставот , па затоа се буните секој пат.
Не ги гледам македонците губитници , да ти објаснам и тебе : Ти сеуште ќе учиш во училиштето : Браќа Теодосич
Но јас не сакам да учам во Вук Караџиќ.
Што има да ти пречи тебе ако јас учам во Сами Фрашери ? Кои права тебе ти се загрозени со тоа ? Јас не барам твоето училиште каде сте 70% македонци да се преименува.
Многу е јасно бе, зошто мора да се чуствуваш немоќен , зошто си ја земаш таа улога , свати ја ова како нормална појава која извира од Уставот.
Не мора ова да предизвика импотенција кај тебе, ако веќе не предизвикува ерекција.
Инаку ниедно од овие училишта немаат за твоја несреќа имиња на некои српски херои туку Македонски херои и тоа во Топанско Поле ОУ Рајко Жинзифов , позади Џон Кенеди спроти црквата Св.Димитрија ОУ Цветан Димов и училиштетот кај Гинекологија Чаир односно Мајка Тереза е ОУ Јане СанданскиНе ги гледам македонците губитници , да ти објаснам и тебе : Ти сеуште ќе учиш во училиштето : Браќа Теодосич
Но јас не сакам да учам во Вук Караџиќ.
Што има да ти пречи тебе ако јас учам во Сами Фрашери ? Кои права тебе ти се загрозени со тоа ? Јас не барам твоето училиште каде сте 70% македонци да се преименува.
Многу е јасно бе, зошто мора да се чуствуваш немоќен , зошто си ја земаш таа улога , свати ја ова како нормална појава која извира од Уставот.
Не мора ова да предизвика импотенција кај тебе, ако веќе не предизвикува ерекција.
Требаат многу работи, ама меѓу нив никаде не се спомнува мрчење на форум.Треба сега со хебли и брусалици да идеме да ги вадиме и сечеме таблите..ко што направија со музејот на кале вашите неписмени политичари,а ? што викаш ?
Инаку ниедно од овие училишта немаат за твоја несреќа имиња на некои српски херои туку Македонски херои и тоа во Топанско Поле ОУ Рајко Жинзифов