Breaking Bad

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Хенк е можеби најинтелигентниот лик во цела серија. Колку само малку му требаше, само еден момент, за да открие кој е Брејкинг Бед.
Каков крај. :vozbud:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Квиз од последната епизода, да ве видам!

Извадив перфектен скор, i can cook too now. :icon_mrgr:
--- надополнето: 3 септември 2012 во 18:33 ---
Од Хенк фацата очекував да биди полна со гнев, ама беше толку наивна, искрена, разочарана... И исплашена. Навивам за него. Сериозно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Hank со тоа кристалите ми го уништија.. уште го гледам како морон, онака.
И Saul не ми е нешто WOW, кога имаме час искреност. :X3:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Jesus Christ Marie, it's MINERALS!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Полу лајк. Хенк е мекуш после кристалите а Сол е уште закон, зашто и покрај се - уште е жив. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
добро па ти, за финале на полу-сезона беше океј, ти што сакаш сите епизоди да се како финалето на 4та сезона? :D
ни удрија хенгклиф практично ист како оној кај Декстер, ќе видиме тука како ќе се развива ситуацијата па можеби ќе може да наговестиме што ќе се случи понатаму во ВВ .... (ок тропам глупости нема шанси да знаеме :D ) ама во секој случај убеден сум дека последните сцени ќе не остават пред пс со подотворена уста.... и нормално после некое време кога ќе сфатиме дека се е готово... плачење like a little bitch

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Не сакам да објаснувам, ќе ме цитира псај и ќе му ставите лајкови. Мада сеа може и ради ова да ме цитира -_-
добро па ти, за финале на полу-сезона беше океј, ти што сакаш сите епизоди да се како финалето на 4та сезона?
и тоа шо викаш, цело време заборавам на ова... пошо во глава ми е некако дека завршува сезоната

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Хенк е можеби најинтелигентниот лик во цела серија. Колку само малку му требаше, само еден момент, за да открие кој е Брејкинг Бед.
Каков крај. :vozbud:
Abe edno genijalen upm...trebase da bide mentalno zaostanat za da ne mu teknese od koj e sto e...

Kajgana Shop

На врв Bottom