- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Ќе има сигурно. Само другата година. BTWПоделена сезона, уште 8 епизоди ќе има мислам.
Ќе има сигурно. Само другата година. BTWПоделена сезона, уште 8 епизоди ќе има мислам.
Jesus Christ Marie, it's MINERALS!Hank со тоа кристалите ми го уништија.. уште го гледам како морон, онака.
И Saul не ми е нешто WOW, кога имаме час искреност.
Da puknes!Jesus Christ Marie, it's MINERALS!
Полу лајк. Хенк е мекуш после кристалите а Сол е уште закон, зашто и покрај се - уште е жив.Hank со тоа кристалите ми го уништија.. уште го гледам како морон, онака.
И Saul не ми е нешто WOW, кога имаме час искреност.
добро па ти, за финале на полу-сезона беше океј, ти што сакаш сите епизоди да се како финалето на 4та сезона?McKaylaMaroney.jpg
зашо?McKaylaMaroney.jpg
и тоа шо викаш, цело време заборавам на ова... пошо во глава ми е некако дека завршува сезонатадобро па ти, за финале на полу-сезона беше океј, ти што сакаш сите епизоди да се како финалето на 4та сезона?
McKaylaMaroney.jpg
Abe edno genijalen upm...trebase da bide mentalno zaostanat za da ne mu teknese od koj e sto e...Хенк е можеби најинтелигентниот лик во цела серија. Колку само малку му требаше, само еден момент, за да открие кој е Брејкинг Бед.
Каков крај.