С
Само Човек
Гостин
па со бозонотКонечно некој , што не е инаечија како Мики којшто во едно месот се врти! За ова ќе ти ставам LIKE. Е сега добор, се што кажа жената беше учење на квантна механика, и со тоа веќе сум запознен . Да , вистина е дека принципот на Хајзенбер за неопределнеост нема логика , но во НИКОЈ случај не е неопходно нешто како Бог, самите закони се родиле уште при раѓањето на вселената..Жената го спонма Бог , поради недоволната генијалност на лугето за да ја разберат квантната механика. А генијалци допрва доаѓаат. Дури веќе има и теорија за настанокот на универзумот . Морам да признаам од последнава тема многу сум поттикнат на квантна механика уште веднаш ќе почнам да ја изучувам , па се надевам ќе станам барем приближно колку еден генијалец. Инаку според мое мислење , а и не само мое туку и на Албер Ајнштајн , има нешто погрешно во квантната механика кое треба да се исправи ! Грешка која може потекнува и од Хајзенерг. Како и да е квантната механика функционира прекрасно . Уште веднаш ќе почнам да рамислувам можеби за нова теорија која ќе биде исто така убава како квантна механика , но ќе биде многу пологична. И за крај , овој бог за кој збореше жената , врска си нема со Библијата и Куранот!
--- надополнето: 3 септември 2012 во 17:19 ---
Да имам видено , јас лично , само не со голо око туку со инструмент . http://4.bp.blogspot.com/-QbsuI7ii71o/T_SYCqhCF6I/AAAAAAAAC5A/r4O_UQxN4N0/s1600/bozon_higsa.jpg , енего мегу цртите е! хахаха хахах Инаку во претпретходното мое мислење ти го негирав твојот очигледен доказ, и ЛЕСНО се докажува дека Земјата врти околу Сонцето ! Прати и ракета некој мала и на неа закачи си телфон да снима и да ти праќа видео .