Големиот Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
Ми го пуштија линков да го погледнам,не знам само зошто го гледав за да се изнервирам. :facepalm:
Од некоја вечерашна емисија поврзана со шоуво,разговор се води во студиово меѓу некои нивни фацки(појма си немам кои се нити ме интересира,освен Азис не знам за никоја нивна естрадна фаца :icon_lol:) за Македонско-Бугарски спор кој настанал во шоуво меѓу учесниците.Ја отераа во политичка дебата во сред забавна емисија.:facepalm:
Среќа што слабо го разбирам нивниов јазик,ама што се изнатресоа. :facepalm: :confused:
Со кој памет нашиве отишле таму?:facepalm:
Како се самопонижуваат :facepalm:
А Бугариве бе,кој ментален склоп од луѓе,човече,колку се отидени :cuc:

Кој сака да погледне,од 55:30 почнува муабетот,па натаму 10-15 минути.Во меѓувреме се појавуваат реклами на линкот.

http://play.novatv.bg/play/291096/?autostart=true :facepalm:

Лестер и другата Македонка Цеце влегоа во финале на бугарскиот голем брат во 5-те најдобри.
Добро е што нашите си зборат на Македонски и објективно кажано им се главни ѕвезди во шоуто.
Иначе нашиов си владее,трчаат бугарките по него :icon_lol:
Нашата е најјака сепак.

Тоа нив не ги интересира. Тие се заинтересирани само од лошите вести поврзани со Бугарија.
тоа го знам, се сеќавам кога ги признавме пред 20 години, водечката без малку да заплаче од гнев. Та нели лошите татари ова она, пак, прв ги призна Бугарија :icon_lol:

Де бе ни го оттековте со тоа дека први не признавте( а што признавте е сосем друга работа ама ај).
Аман отпризнајте не и да завршиме со тоа.

Де бе ни го оттековте со тоа дека први не признавте( а што признавте е сосем друга работа ама ај).
Аман отпризнајте не и да завршиме со тоа.
Живи малери што не признаа први(y)

според мене ова реално шоу го има изгубено својот смисол наместо да биде шоу каде луѓето се забавуваат се зезаат ги искажуваат својте добри страни они све повеќе се оговараат се караат се пцујат и се тепаат во некој случаи

Aj нека се спојат двеве теми за Братов голем ,нека не се пишува во две одвоени теми безвезе .

Како може човек да се пријави за учесник во Големиот Брат?
Зошто до сега не сум видел да дадат на телевизија број или нешто слично за пријавување... :)

Зошто до сега не сум видел да дадат на телевизија број или нешто слично за пријавување... :)
Затоа што повеќе се емитува во Србија VIP ,a најверојатно тие ги бираат од самата продукција Емоушн , а овој што не е VIP има пријавување преку кастинг т.е се одржуваат аудиции во секој град ,ама се тоа зависи како ќе го организира самата продукција .Една година памета кога повеќе го пратев шоуво и кога тој фризерот Карло што се муваше со Вики беа пријавен колку што се сеќавам имаше пријавување со испраќање на видео клип каде требаше да се претстави оној кој сака да учествува ,па после тоа најверојатно одбираа неколку за да одат на кастинг и од тие неколку во кастингот со испрашувања од некое си жири или што ја знам таму кој е задолжен за тоа бираа учесници од Србија,Македонија,Црна Гора ,Босна ,Хрватска и други од балканов кој ќе влезат во куќата.

Javi se vo bekstejdz na tv sitel,tamo ke gi dobies site informacii:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom