Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Смешни сте ми, цело време ме читам и се смејам. Се карате ко деца.

Грешки од судиите секогаш ќе се случуваат, и не мора одма да јадете смоки у стилот "местачи" "криминалци" "затвори" бла бла бла.

Кога во ЛШ има судиски грешки за другите клубови... велите океј грешка, се случува. А кога ќе се случи на Јуве, одма јадете пупички, не сте интересни веќе. Ако не ви чини, идете жалете се кај фудбалската федерација... а не тука на форумов да си прајте циркуси.
а да беше обратно фарсополи ... мене се ми е јасно дека грешки се прават на крај краева авторитетот на големите клубови во италија си го прави своето. и конечно паметен пост само да не излезе некој да објаснува дека ова беше пенал.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ок е брат , грешки се случуваат ...ама кога 85% од тие грешки се ВО корист на Јувентус ....тогаш не се баш ненамерни грешки ?

Just saying :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ако беше пенал (не сум сигурен за голманот, мислам дека беше контакт од играчот назад), непотребно црвен.Фамозното судиско убедување.Исто како и вчера, имаше влечење од двете страни, можеше и да е и да не е пенал.

Штета, не влезе ова па да не се замараме за пенали

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Штета, не влезе ова па да не се замараме за пенали
Ма црвениот картон го заеба натпреварот. Гледај колку се промени играта, Удине одлично играше, сега не можат топка да фатат. Не се прави ваква грешка толку рано на натпреварот, затоа што тоа е најдобар начин да го уништиш, ако треба и низ прсти ќе прогледаш, ако не е нешто ептен очигледно.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
После јас не сум дискутирал,има дискусија за неговиот клуб и размената пацини-касано,он јуве од уста не го вади,башка глеа и фан страни за Јуве на фејсбук.Дека не ти е комплекс Јувентус.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 12:00 ---
Слабо нешо миланезиве ги дујат јајцава сеа за пенали.А и интерашиве богами исто,као пичиња ќутат по пеналот вчера.
Почнаја овие со пеналите......:нинџ:
Овој Пацини навистина бил ѕвер бе (тој влече за дрес, сам паѓа) :pos:
Од шо профитирал јуве???Само голот на мунтари шо не беше признат минатата сезона.Милан колку пенали доби шо не беа пенали????али ај да не тераме оф,пројде таа сезона,ама оваа ќе личи на таа изгледа,2 коло оп пеналче.Еден хрват ги вика AC Placipicke.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 12:53 ---
А еве како судијата го видел пеналот хахахахахаха
Прегледај го приврзокот 48392
да не се заборави кога ќе се праите поштени после , затоа ивце пивце на крај од коло се тера сеир

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
а да беше обратно фарсополи ... мене се ми е јасно дека грешки се прават на крај краева авторитетот на големите клубови во италија си го прави своето. и конечно паметен пост само да не излезе некој да објаснува дека ова беше пенал.
То е цела поента, шо Јуве беше пратен во Серија Б и одма сега сите зборат така за Јувентус, као местачи.

Ако веќе така се иде според таа логика, тогаш и миланезите имаат право да ќутат (како и Јувентус), затоа што и тие беа казнети најпрво со Серија Б (Јуве во C1 мислам), само шо казната подоцна беше блага и им одзедоа поени. Ама битно пак било за местање.

Кога на Барса цело време му судат се во нивна корист, како ги викате?

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
То е цела поента, шо Јуве беше пратен во Серија Б и одма сега сите зборат така за Јувентус, као местачи.

Ако веќе така се иде според таа логика, тогаш и миланезите имаат право да ќутат (како и Јувентус), затоа што и тие беа казнети најпрво со Серија Б (Јуве во C1 мислам), само шо казната подоцна беше блага и им одзедоа поени. Ама битно пак било за местање.

Кога на Барса цело време му судат се во нивна корист, како ги викате?
uefalona ...зошто прашуваш

G

grande-juve

Гостин
Еве и од скај спорт италија објаснија дека е пенал и заслужен црвен, и не ни треба објаснување, Џовинко беше најблиску до голот, голманот го нокаутираше, не знам што не е јасно...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ако се деси Јуве да добива од уефа помош, како ќе го викате?
ЈУефа? ЈУВефа?:icon_lol:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Топката беше веке кај Џовинко и Бркич му влезе со тело у него, башка беше последен играч позади од удинезе а за тоа сите знаеме се добива црнен, за разлика од Пацо кој сам се сопнува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom