Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе во затвор нека ги пратат веќе, џабе е суспензии, банови, серија б, итн. :icon_lol:

На ЕуроСпорт 2 има Bayern-Stuttgart,а кој има сателитска на Диема може да ја гледам Southampton-Manchester United.

Убаво ви викаат јувенташите дека се враќа стариот и добриот јувентус, вие не верувавте...

Инаку интересна ситуација, слична имаше и лани со Интер но не беше суден пенал...

Лесно е да одбраниш титула ако на овој начин земаш три бода од вакви тешки гостувања.

Само не ми е јасно и да е пенал, од каде на Бркиќ му дадоа црвен, тој сигурно не го направи.

До пеналот Удине одлично играше.

Пенал можеби, ама и црвен, озбилно?

Од шо профитирал јуве???Само голот на мунтари шо не беше признат минатата сезона.Милан колку пенали доби шо не беа пенали????али ај да не тераме оф,пројде таа сезона,ама оваа ќе личи на таа изгледа,2 коло оп пеналче.Еден хрват ги вика AC Placipicke.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 12:53 ---
А еве како судијата го видел пеналот хахахахахаха
Прегледај го приврзокот 48392

ивце пивце ? ова е тоа што сакам да ви ги нацртам цело време цело време некој е против фарсополи марсополи и ќе се деси вакво нешто и после нигде ве нема. не ме сфаќај погрешно не барам некои теории на заговор грешки се дешаваат ама доста барате вина на други места.

Ај нека пушти некој видео ако најде, втор пенал ми добива тимот и втор пенал го пропуштам...
--- надополнето: 2 септември 2012 во 18:25 ---
Роки по грешка да не е ? :pos:

Тој сигурно не е.

Пенал можи,ама црвен не беше. И не го досуди одма,вероватно помошникот му има сугерирано

AЦ Пенал и Губренотс се карат за кој повеќе пенали судиле судиите.:facepalm:

Смешни сте ми, цело време ме читам и се смејам. Се карате ко деца.

Грешки од судиите секогаш ќе се случуваат, и не мора одма да јадете смоки у стилот "местачи" "криминалци" "затвори" бла бла бла.

Кога во ЛШ има судиски грешки за другите клубови... велите океј грешка, се случува. А кога ќе се случи на Јуве, одма јадете пупички, не сте интересни веќе. Ако не ви чини, идете жалете се кај фудбалската федерација... а не тука на форумов да си прајте циркуси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom