Хамилтон се оправи. За другиве нема лек!!!Камикази како Малдонадо, Грожан, Хамилтон не и се потребни на Ф1, одете си!!!
Абе, во случајов, Хамилтон беше поназад, ја имаше ситуацијата во очите, гледаш дека ти се пика, потргни се малце, немора да одиш до крај, долга е трката. Вака на најдобриот му ја униште трката!Хамилтон се оправи. За другиве нема лек!!!
Што ако бил понапред незначи дека може да удира све живо. Иначе Циганчето више беше на крај од стаза нема кај да се трга.Абе, во случајов, Хамилтон беше поназад, ја имаше ситуацијата во очите, гледаш дека ти се пика, потргни се малце, немора да одиш до крај, долга е трката. Вака на најдобриот му ја униште трката!
Имаше трева од страна таман да влези таму, не му требаја поќе од 10цм за да се избегни судирот.Што ако бил понапред незначи дека може да удира све живо. Иначе Циганчето више беше на крај од стаза нема кај да се трга.
Во зона на кочење да влезеш во трева . Второ од кај знаеш до кај ке иде кретенот очигледно не знаеше дека по некој случај може да има некој од десна страна.Имаше трева од страна таман да влези таму, не му требаја поќе од 10цм за да се избегни судирот.
Моменти се во прашање, а Хамилтон веќе беше на ивица од десната стран. Најверојатно не си се нашол во ситуација со обично возило да пробаш да кочиш а две тркала да ти се на патот, две да се настрана (нејќам ни да помислам шо се дешава со формулите)... за таква работа имам едно мислење: многу гадна, лоша, непредвидлива...Абе, во случајов, Хамилтон беше поназад, ја имаше ситуацијата во очите, гледаш дека ти се пика, потргни се малце, немора да одиш до крај, долга е трката. Вака на најдобриот му ја униште трката!
А да му ја дат титулата на Алонсо онака, немора да вози... шо сеа сосила џабе ќе прајме циркуси, трошат беспотребно бензин, гуми, мотори...Од тркава Алонсо изгуби најмногу !!! Нека го казнат нека му дадат суспензија на Грожџан во каква сезона оваа трка може да биде одлучна за титулата !
Далеку од тоа дека е возач од калибарот на Алонсо и Хамилтон...Сите престигнувања денеска со нови гуми,и му се погоди стратегијата.Не велам дека нема поима од возење,но е класа подоле од гореспоменатите.А дека е талентиран,е тука нема збор.Лајна да јадат сите што зборуваа дека Ветел не знае да вози, болидот сам да возел ќе земел 2 титули... На ова трка му покажа на сите што е мајсторија за возење. Браво за него, ја намали разликата од Алонсо под 25 (една трка). Иначе не сум некој голем фан на Ветел ама ме нервираат експертиве наши.
Ја намали разликата дека го заебаја на Алонсо на стартот .. Има уште да учи за да го стигне на Алонсо !Лајна да јадат сите што зборуваа дека Ветел не знае да вози, болидот сам да возел ќе земел 2 титули... На ова трка му покажа на сите што е мајсторија за возење. Браво за него, ја намали разликата од Алонсо под 25 (една трка). Иначе не сум некој голем фан на Ветел ама ме нервираат експертиве наши.