Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Goldi Poldi hallelujah...
Es gebt einein fusballgot!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Браво Подолску. :)

Жиру треба да си го отсрани комплексот наречен РВП.Што побрзо сфати дека не е РВП,толку боље и за него и Арсенал.

Одиме на победа,сега Венгер по 2-3 шлаканици и идеме второ уште 2 :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Што се дешава со Диаби, искерно позитивно ме изненадува!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што се дешава со Диаби, искерно позитивно ме изненадува!
Нема што да изненадува, дечкото... бил и е одличен играч на средината.
Се што му фали е самодоверба за шут да му се врати!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
Добра утакмица, Полди добар и Мертесакер исто само што двапати го утна пасот. Солидна игра засега (y)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Дијаби :cuc::cuc::cuc: , пу пу пу само да го служи здравје, ќе растура сезонава момаков.
Полди мајстор сам си ја почна , Санти мајсторски го пронајде и Полди си ја заврши.
Браво за судијава што не ни свирна пенал, а и немаше се виде од снимката.Имаше око да види дека Пер играше со топката.
Жиру полека ме разочарува, не е можно ваква чиста шасна по втор пат промашува. Не за друго му кине лудница асистенција на Дијаби :mad:.
Es gebt einein fusballgot!
Мала коректура сори тоа ми е струка.....es gibt einen Fußballgott;).

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Изгледа што повеќе ги критикуваме играчиве наши боље играат :D
Дијаби играч на утакмицата до сеа, Џенкинсон ме изненадил во одбрана, мн дрско влага :D ама пас коа праи паника е

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Конечно дадовме гол. Нема сомнеж дека кога Казорла ја има топката ќе го одбере вистинското решение.
Дијаби....ѕвер. Одлична контрола на топка, одлично движење, самоувереност...тип-топ, само да не падне кондициски.
Додека не се врати Сања и Роналдо да го ставиме десно да игра, џабе ќе му е:icon_lol: Џенкисон добар во дефанзива, ама кога ја имаме топката подобро да глуми повреда и да излезе надвор на кратко....како темпирана бомба е!
Во глобала изедначен натпревар, можеби Ливерпул на моменти делуваат поопасно ама тоа е веројатно бидејќи играат колку-толку поанглиски фудбал од нас, а нас некако центаршутиве не ни идат. Мислам дека на средината сме подоминантни и ќе треба да го искористиме тоа во второ. Ливерпул сигурно ќе притисне па ќе треба да се искористи зголемениот пресинг со одлични додавања во средината за да се створи вишок во нападот.

Kajgana Shop

На врв Bottom