Игра трагичноооооо,Вардар игра трагичнооо.......
Стварно срамота е ова на што личи Вардар.Еден Ловќен не плеска,уште и судии за нас требаа да крадат во пријателска за да изгубиме пристојно.Јест да овие се засилени и каде каде појаки од лани (Вујо мали и Даскаловски ),али не смееш да си дозволиш бе цела утакмица со нив на домашен терен да ја губиш 7-8 разлика бе.
Резили,кој од кој полоши,немам ни воља да коментирам многу многу за тоа што го гледав.Еден куп зицери утакмици,во одбрана на моменти очајно,а колку погрешни додавања имавме не беше нормално.Абе ни помлади пионири нема толку грешни додавања да направат и да примат ефтини голови.Без ни малку преувеличување едно 20 грешни додавања имаше сигурно.Голманите да не зборам колку беа лоши.
Џамбо се гледа дека знае,но очигледно има потежок степен на куроболка,Мартиновиќ ги има најнеартиклулираите движења на светот.Брани само ако го погоди топка,нит осет за да се постави,нит чита шутеви,реакција како мртво магаре.......а движењата како церебралец да е.Најтрагично од се беше Чаневски бранеше најдобро и со него за малце не ја свртевме.Даскаловски испадна професор за сите наши голмани,а пред нос ни беше до пред некој месец.
Петриќ го помина времето....најмногу грешни додавања од сите (при толку голема конкуренција),а цело време изгледаше како да нема здив.
Најмомент на утакмицата беше промашувањето на Лазаров
Ми се плачеше,утнаа 3-4 зицери и пенал по ред,али неговиот ме згази од смеење.Иде у контра и голманот ни пола метро не беше излезен од линија,зима му ја пука од земја меѓу нозе и успеа да го префрли голот и тоа убаво да го префрли
После тоа се виде дека се избедира,па сврза уште неколку грешки.
Како и да е не ми изгледа на арно работава.Лигата е поквалитетна од лани,а ние изгледаме ужасно.Цел оптимизам ми спласна.
Saber Rider пак на утакмица беше типот со салата во Кавадарци