- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
Дали новите термини на одигурвање на натпреварите ке останат во 18часот и 20:45. Дали тоа така поради преку ден жеското лето и дали ке се вратат во нормала.Знае некој ?Фала од напред.
Ќе се вратат.Дали новите термини на одигурвање на натпреварите ке останат во 18часот и 20:45. Дали тоа така поради преку ден жеското лето и дали ке се вратат во нормала.Знае некој ?Фала од напред.
Фала не дека е вака лошо но навикнат сум да гледам италианско во 15:00 часотЌе се вратат.
Од шо профитирал јуве???Само голот на мунтари шо не беше признат минатата сезона.Милан колку пенали доби шо не беа пенали????али ај да не тераме оф,пројде таа сезона,ама оваа ќе личи на таа изгледа,2 коло оп пеналче.Еден хрват ги вика AC Placipicke.абе ивце пивце ... не дека не ти држи муабетот вода , али не научи и не научи. почекај бе да помине колото. којзнае што ќе се случи на удинезе јувентус .. може ќе добиете некој поклон па ќе ѕмиздриш овде и другите ќе ти бидат криви (не зборам намерно дека ќе се деси или дека терам некои теории на заговор) . само вие нешто се жалите и ви смета иако реално највеќе јувентус профитираше од тие грешки. стрпи се па утре заедно ќе ги дупчиме AC Penal
сакаш да кажеш дека тоа не беше пенал???Од шо профитирал јуве???Само голот на мунтари шо не беше признат минатата сезона.Милан колку пенали доби шо не беа пенали????али ај да не тераме оф,пројде таа сезона,ама оваа ќе личи на таа изгледа,2 коло оп пеналче.Еден хрват ги вика AC Placipicke.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 12:53 ---
А еве како судијата го видел пеналот хахахахахаха
Прегледај го приврзокот 48392
http://www.youtube.com/watch?v=e2pghV6YuGEсакаш да кажеш дека тоа не беше пенал???
ај сеа дај од друг кадар да видиш кај му е раката на овој од болоња и како го влече пацини ...
еве ти дај ми демантирај меај сеа дај од друг кадар да видиш кај му е раката на овој од болоња и како го влече пацини ...
0.23-4еве ти дај ми демантирај ме
не е целосен почнува клипот послем влечењето од пац, а и не се гледа како сам се сопиња од земја пацини0.23-4
битно се гледа влечењето .... имаше контакт за пенал....И не е дајв како шо ви одговара да видите...не е целосен почнува клипот послем влечењето од пац, а и не се гледа како сам се сопиња од земја пацини
абе се гледа влечењето да, ама на твојот клип го нема влечењето предходно од пац, јас што го стаив клипот е уште пред да влезат во дуел, ати ми ставаш клип кој почнува покасно и го нема влечењето од пацо, а и не се гледа од тој кадар како сам се сопиња пацбитно се гледа влечењето .... имаше контакт за пенал....И не е дајв како шо ви одговара да видите...