Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Ех првиот веќе, тешко тоа. Многу е рано, а баш тој е 100 евра. Ај ако станам можда ќе играм, иначе уплатив 4 евра за 7,20 на тениси. :D

Ахх со пари бил :@ има некој да прати 0.12 ? да се пријавам на тој сабајле ?

Ај прати за овој во 15:45 што е ако имаш :)

Имам уште 0,50. Ајде нека напише кој сака да му пратам па ќе се раскусуриме после ако земите нешто :D

Дајте податоци по пп.

Имате freeroll на ввин, 50 евра е фондот ама само 200 места. Побрзооо...
--- надополнето: 1 септември 2012 во 21:11 ---
Поради X причини не можев да играм, сум бил на sitting out цело време и сум завршил 21. , а првите 20 земаат. 20тиот земал 50 центи. СТРАШНО.

11 место не е лошо :D
П.С.Благоја Охрид ако е некој од овде заврши 21 а од 70 место играше со 9 чипа:eek: и беше одјавен на крајот можеше и да освојт некој цент 3-4 пати еден пред него отиде АЛЛ ИН и доби уште таа малку срека му фалеше
--- надополнето: 1 септември 2012 во 21:18 ---
200 Поради X причини не можев да играм, сум бил на sitting out цело време и сум завршил 21. , а првите 20 земаат. 20тиот земал 50 центи. СТРАШНО.
А ти си А :D

Кога имат следен турнир ??? На сета нервоза денес ќе му го освојам !

Овие фрирол турнири што ги играте, требаат картици, буџети, влогови итн.? Некој да ми објасни во две-три реченици како иде пријавување такви ствари?

Овие фрирол турнири што ги играте, требаат картици, буџети, влогови итн.? Некој да ми објасни во две-три реченици како иде пријавување такви ствари?
Само спушташ покер и играш .. т.е треба акаунт да направиш :)

Моментално ми се апдејтира бвин апликацијата. Ќе видам како ќе се снајдам на почеток.

Ај пишете, кога ќе има следен фрирол, да си ја пробам среќата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom