Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Г

Гучи

Гостин
Сити - г.г. прво
Ливерпул - сигурна победа
Ренџерс - г.г.3+
Дортмунд - време на прв гол 30+ мин.
За 30-2400

Вердер, Тотенхем, Лион, Виљареал, Галакси, ПСВ, Базел сите кецови. Ајакс, Зенит, Анжи и Јунајтед сите двојки. На едно ливче у Копачка со 50% бонус, за 30-7300
;)

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Тотенхем изгледа по втор пат ќе ме соголат убаво... 1-1 ги имам дрвата
за вечер
депортиво - 1
монпеље - 2
милан - 2
торино -1
адмира - 1
и после трчај по парите :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ст.Паули - Сандхаузен

Овие 2 екипи ќе се сретнат за прв пат во својата историја. Досега немат ниту еден меѓусебен дуел.
Ст.Паули пред почетокот на сезоната беа сменетани за едни од фаворитите за пласман во Бундеслигата, но оваа година променија доста играчи па не ги сметам за фаворити, можда ќе стигнат до пл
ејофот,но ништо повеќе од тоа нема да постигнат.
Сезоната ја почнаа лошо, одиграа двапати нерешено и минатото коло загубија кај Котбус. Во 2 натпревари дадоа само 1 гол. Главна причина е ко што кажав големата промена на играчкиот кадар и бројот на повредени футбалери.
Оберхаузен доаѓа од Третата лига и сезоната ја почна добро , сеуште се без пораз ( 2 нерешени и 1 победа ) , го победија и Котбус со 3:0 во Купот , па може да се каже дека се во добра форма.
Двете екипи денес ќе бидат ослабени, Паули се без: Шиндлер,Тај, Гогиа и Гонтер. Сандхаузен е без : Адлер, Даненберг,Дорн, Лангер и Реиман. Реиман, Дорн и Адлер се напаѓачите на тимот ( првотимци ),посебно клучен е Адлер.
Ст.паули најавија дека ќе напаѓат од првата минута, дека дефанзиниот стил на игра ќе го напуштат на овој наптревар бидејќи досега не им донесе резултати. Дома секако играт поофанзивен футбал, па можеби е време за прва победа на Паули и прв пораз на Сандхаузен.
Но коеф за победа на Ст.Паули не ми се допаѓа ( @ 1.55 ), па одам со 3+.

Тип : 3+ @ 1.70

Нирнберг - Дортмунд

Ова е дерби.
Уште сега ќе ви кажам, немојте да мислите дека Дортмунд ќе победи тука лесно. Иако на последните 3 гостувања има 3 победи во Нирнберг , сепак Нирнберг оваа сезона делува доста подобро. Летово играа пријателска , Нирнберг победи со 4:2.

Ова се можните 11 за двата тима ( превземено од bvb.de ) :

1. FC Nürnberg: Schäfer - Chandler, Nilsson, Klose, Pinola - Simons, Balitsch - Frantz, Kiyotake, Esswein - Pekhart

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Blaszczykowski, Reus, Großkreutz - Lewandowski

Двата тима со најсилни состави.
Мислам дека и Нирнберг и Дортмунд ќе дадат барем по еден гол. За офанзивата на Дортмунд нема сумља дека ќе ја заврши работата,меѓутоа нивната одбрана ми е малце климава, да беа Вердер попрецизни минатата недела, прашање ќе беше дали Дортмунд ќе победеа. Нирнберг одигра добра одбрана во Хамбург и победи со 1:0, и мислам дека и денес ќе дадат гол, Пекхарт е опасен напаѓач.

Тип : ГГ @ 1.70

Повеќе информации на FB page-от од мојот потпис ;)
Свети Павле - Сандхаузен FT 2:1 (y)
Нирнберг - Дортмунд 75' 1:1 (y)

Пичкин дим :X3:
--- надополнето: 1 септември 2012 во 17:06 ---
Вчера се игра оваа :confused:

1x2

Член од
15 август 2012
Мислења
50
Поени од реакции
10
Се топ со мечов, само што вчера бил :)

За денес имате некој интересен тип од некои 2 коефициент момци?
Па вчера беше и постот на страната, за денес имаше Шалке 1-1 (квота 2.00) ако ја виде може и ја препиша, следи ги има понекогаш интересни... за денес сите четири излегоја. Е сеа нормално не испаѓа секогаш, да беше така пари ќе млатевме ние не кладилниците

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Тотенхем изгледа по втор пат ќе ме соголат убаво... 1-1 ги имам дрвата
за вечер
депортиво - 1
монпеље - 2
милан - 2
торино -1
адмира - 1
и после трчај по парите :)
Еве трчам по парите да те е*е таа глупава адмира и јас глуп што други слушам :mad:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ахх тој Тотенхем,мамицата у пичка да им ја изнаебам.Што убаво ливче ми скинаа,вечер ќе ги чекав уште Порто и Милан.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Баер Леверкузен - Фрајбург 1 1.65
Шалке 04 - Аугсбург 1 1.45
Тотенхем - Норич 1 1.4
Лион - Валенсијен 1 1.62
Болоња - Милан 2 2.15

Болоња минатото коло загуби 2:0 од Киево со само еден упатен шут кон голот при крајот на натпреварот. Перез е суспендиран а Рамирез им замина. Болоња мислам дека не се ''силни'' како Сампдорија. Милан со многу промени во тимот и неуиграни ама мислам дека се далеку поквалитетни од Болоња и би требало да го добијат натпреваров.

Мајорка - Реал Сосиедад 1 2.15

Статистички тип. Од 2004 до денес кој бил домашен тим тој ги добивал натпреварите.

Алмериа - Реал Мадрид Б 1 2.00

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Еве трчам по парите да те е*е таа глупава адмира и јас глуп што други слушам :mad:
sometimes you win, sometimes you loose....
и мене преска тотенхем за 4ри бона и сега депортиво за 9 ме чкопа... ако си више коцкар сметај дека некогаш и ќе губеш....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
За утре за англичаниве има добри коеф.

Ливерпул
Њу Касл
Јунајтед да тепаат.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
играј ти тениси 10 за тој коефициент шо беше денеска за Милан..
Јас ќе играм 10 тениси, ама тие 10 тениси ќе влезат многу полесно отколку Милан. А денес како тепа не знам, и то едвај, до 70+ минута беше нерешено.

Kajgana Shop

На врв Bottom