Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Го утепа редарот :pos:
Чековски и Грнчров сами против сите, мада Грначров само една педерски од позади мавна и толку :D
Подобро кажано Чековски против Черкаси :pos:

П.с. типот што на 0:35 дур трае тепачкава си влага во терен и си шутира тројки :pos:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ Тој дечкото што влезе и што шутираше тројки, па дури и на двочекор еднаш отиде, само не знам дали тоа е снимено на видеото, не го гледав сеуште. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Таков седам на крај на трибината, карши клупата на Черкаси и буквално пред мене типов зима и си пуца тројки а до него трета свестска војна :pos: И најтрагично од се е што чичко Никола- домарот во салата од сета тепачка, значи цела сала урнебес ја направија овој се стрча накај детево и ќе го затепаше зашто шутирал на кош :pos::pos::pos::pos:

Квалитетен удар му даде некој од фановиве на тој црнецот,во брканицата.:D

Абе а глеам никој не спомнал дека гнидиве ја утнаа вратата за накај соблекувална. Место да влезат нели во тој подтрибинскиот простор и од таа страна да отидат накај соблекувална они влегоа во старата соблекувална што порано беше за кик бокс користена. :pos::pos::pos:
И као што почнаа да излегуваат и да одат накај соблекувална од горе некој почна да се дере УУУ маму ви ебам и тој високиот црнец 45ка мислам носеше, со шише фрли накај типот, среќа што удри во оградата иначе ќе го откорнеше.

Текстот на песната одма после тепачката, како оди :D ?
Знај срцево, е мое бесмртно, се дур ти си, Скопје вонего, нека ми земат се, се што имам јас, но тебе неможат никогаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom