Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Го утепа редарот :pos:
Чековски и Грнчров сами против сите, мада Грначров само една педерски од позади мавна и толку :D
Подобро кажано Чековски против Черкаси :pos:

П.с. типот што на 0:35 дур трае тепачкава си влага во терен и си шутира тројки :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.495
Поени од реакции
114.505
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ Тој дечкото што влезе и што шутираше тројки, па дури и на двочекор еднаш отиде, само не знам дали тоа е снимено на видеото, не го гледав сеуште. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Таков седам на крај на трибината, карши клупата на Черкаси и буквално пред мене типов зима и си пуца тројки а до него трета свестска војна :pos: И најтрагично од се е што чичко Никола- домарот во салата од сета тепачка, значи цела сала урнебес ја направија овој се стрча накај детево и ќе го затепаше зашто шутирал на кош :pos::pos::pos::pos:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.747
Поени од реакции
21.403
леле пичиња ... само чековски отиде сам на 10 души :( очекував повеќе .... не е ова масовна тепачка него силување 1 на 10 !!!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Квалитетен удар му даде некој од фановиве на тој црнецот,во брканицата.:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.495
Поени од реакции
114.505
Абе а глеам никој не спомнал дека гнидиве ја утнаа вратата за накај соблекувална. Место да влезат нели во тој подтрибинскиот простор и од таа страна да отидат накај соблекувална они влегоа во старата соблекувална што порано беше за кик бокс користена. :pos::pos::pos:
И као што почнаа да излегуваат и да одат накај соблекувална од горе некој почна да се дере УУУ маму ви ебам и тој високиот црнец 45ка мислам носеше, со шише фрли накај типот, среќа што удри во оградата иначе ќе го откорнеше.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Текстот на песната одма после тепачката, како оди :D ?
Знај срцево, е мое бесмртно, се дур ти си, Скопје вонего, нека ми земат се, се што имам јас, но тебе неможат никогаш

Kajgana Shop

На врв Bottom