Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
А тоа што освен 2010 немаше англиски претставник у финале а сите други финалиња имаше нема веза :) хаха и оваа година сите 4 клуба ќе продужат,.
А колку екипи имаше од Англија во 1/2 финале ЛЕ?
Пред фактите и боговите молчат.
А сите знаат ЛЕ дека е подобра од ЛШ пошто ЛШ е само лига на ШАМПИОНИ а ЛЕ е лига за цела ЕВРОПА.

Континент>Фудбалски екипи прваци

Логика бе батка (или у случајов женска)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Демпси ги одјебал у последен момент ''историчариве'' :pos::pos::pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Смени најбоља со највозбудлива и мислам дека сите ќе се согласиме ( освен њемците боби и компанија ) вака е дискутабилно
Нема да сменам, јебига, Атлетико играа со 6 најдобра англиска екипа од лани. Ак не ви чинит не ја гледајте , ако е за троа и бразилската еи повозбудливаод англиската

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ај да не идеме оф топик

Тотенхем ептен се заебаа што го дадоа ВДВ ама ај тоа не им се мешам.

Invader не знам зошто би навивал за сите екипи кога Тотенхем има склопено топ тимче.

Ова е супер за лигата.
Пред 15 год 3 екипи се бореа за титула мање више.
До пред 10 год 4.
Сега 5.А ни тие не се сигурни дали ќе се квалификуваат во ЛШ или ЛЕ.
Њу Касл,Тотенхем,Свонси,Ливерпул... па и Евертон,Фулам а зошто да не и КПР..
И башка една екипа од врвот ако киксне..
Во ЕПЛ за дас стигнеш до ЛЕ треба да се испотиш поприлично многу.
И баш им посакувам успех на овие "помали" екипи и тоа поконтинуиран да не биде само one hit wonder па со тоа за 7-8 год. да има повеќе фанови и на некои од овие екипи

В

Ваздух

Гостин
Смени најбоља со највозбудлива и мислам дека сите ќе се согласиме ( освен њемците боби и компанија ) вака е дискутабилно
Абе брат, ништо не значи ова. Тревата беше лошо искосена, нас не ни одговараше тоа. Плус тој Фалкао праеше некои потези за кои Луиз немаше слушнато и видено досега и го фати неспремен. Плус судијата беше на нивна страна, а и две минути продолжение даде.
А и играчите беа дрски и безобразни, и ги навредуваа играчите на Челзи, овие збунети не можеа да играат. Е затоа изгуби Челзи на таков начин.

Примера боља од Премиер, само на сон. Чччаооооо!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Овој Љорис е квалитетен и изгледа на фино чоече, сигурна сум дека ќе има успех во Тотенхем. Али после Тотенхем сигурно ќе оди во Барса - Реал - Јуве - Милан - Интер - кој и да се бори за лига шампиони (не ги вбројувам Арсенал Челзи и двата Манчестери зошто имаат млади голмани, осигурани се таму)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
DONE DEAL
It's done and dusted and it's the biggest deal of the day, and it will stay that way unless Joao Moutinho goes to Tottenham. Manchester City have snapped up 25-year-old Benfica midfielder Javi Garcia for £16m.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Invader не знам зошто би навивал за сите екипи кога Тотенхем има склопено топ тимче.
Не бе, сакав да кажам дека ќе имам еден куп симпатични екипи во ПЛ оваа сезона.
Тотенхем, ВБА, Свонси, Сандерленд, Фулам, Стоук( :icon_mrgr: )...

Иначе ова ако е точно, ќе дојде и Мутињо.
"Spurs have appealed and have been granted an extension to 1am regarding the transfer of portugal international;Joao Moutinho" BBC r5 live!
Само ова 1ам треба да му дојде до 2:00 по наше време.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
DONE DEAL
It's done and dusted and it's the biggest deal of the day, and it will stay that way unless Joao Moutinho goes to Tottenham. Manchester City have snapped up 25-year-old Benfica midfielder Javi Garcia for £16m.
Ова со Бенфика сомнително ми е , не даваат тие за олку ефтино играч :S Али како и да е забавно ќе е кога ќе се врати Бери, а мораат да го играат него пошо е Англичанец и ја исполнува квотата.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ова со Бенфика сомнително ми е , не даваат тие за олку ефтино играч :S Али како и да е забавно ќе е кога ќе се врати Бери, а мораат да го играат него пошо е Англичанец и ја исполнува квотата.
Па нема везе квотата за играње/неиграње. Тоа се гледа само при регистрација. Може и 11 странци да играат во први 11.
*освен ако не мислеше на нешто друго.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па нема везе квотата за играње/неиграње. Тоа се гледа само при регистрација. Може и 11 странци да играат во први 11.
*освен ако не мислеше на нешто друго.
Не не, за квотата мислев. А Сити мора да купи затоа што тие немаат пријавено тим за U18 лигата мислам беше. Само за U21 имаат. Дали ќе ги играат или не нивно е тоа :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522

Штета што не е Ари веќе со Спарс, ќе го глеавме ова у 2 саат сабајле :icon_lol:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Според Скај спортс овој трансфер период се потрошени 486 милиони фунти, исто колку и ланскиот трансфер период.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom