Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе експерти циганот сака 4 сезони по ред да си иде. Ај у курац нека му е. Есиен е на позајмица ај не плачете ко вие да сте Мурињо ебаве експертите вие ќе му наваѓате позиција кај да игра.

Џабе шпекулации бе, уште 10 мин, ни Лас си иде ни Есиен доаѓа ниту пак Дебуши ќе го земаме, тоа е составот и супер си е.(y)

Ако не е повреден и ако малку си ја врати формата од изминатите години, со Меси и Иниеста на грб ќе ора по терен.

Ко центар за рехабилитација сме,таман Кака се оправи сеа па и Есиен ќе го оправаме.
Како и да е ваљда знае Мурињо што праи,честито нека е

Esien официјално значи..хмм..епа добро ќе е..Лас и така немаше да игра,бараше нов клуб,сигурно принуден трансфер е тој..мада од ласс видовме аир,сега не очекувам нешто повеќе и од Есиен,мада меси нека му ја мисли,нема шо јас да ја мислам :D

Не знам зашо вакви непотребни трансфери, шо му фалеше на ласана ја не знам...

The operation of Lass not closed completely. The deadline for signing in the Russian league is still open until September 6.
Не му бега овој трансфер, на Лас.

Не знам зашо вакви непотребни трансфери, шо му фалеше на ласана ја не знам...
У главата му фалеше на нигерот. Првата сезона кога дојде изигра на ниво. После имаше повремени блесоци а меѓу тие блесоци плачеше да си иде. Несакам такви нелојални играчи...нека си иде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom