Кој е Бог?

• Креатор на темата Креатор на темата Wolver1nE
  • Време на започнување Време на започнување
Море ти знаеш да читаш?

Убаво беше напишано....

Само за кој разбира..не е за сите..

Далеку си ти и чопорот од атеисти овде на форумот...кои 90% се будисти, па мислат дека они се БОГ
Море топук, јас убаво пишав, само кој да чита пуста дислексија. И да форум е ова за религија све е могуќе па и Гурџиевци и Троловци и њуејџовци и тупаџии, се си има. Далеку си ти од некаков си верник, не залажувај се.

Море топук, јас убаво пишав, само кој да чита пуста дислексија. И да фориум е ова за религија све е могуќе па и Гурџиевци и Троловци и њуејџовци и тупаџии, се си има. Далеку си ти од некаов си верник, не залажувај се.
Замисли..има најповеке атеисти..:pos:
Ке ми го продолжете животот тоа атеистиве...се цепам од смеа секој ден...:свиркам:

Tи атеист си што верува во Исус:facepalm:
:sneaky:

Море, кој верува во Исус, знаеш ли?!?!?

Зарем Ошо, Буда и остали овоземски лузери би ги споредил со личноста на големиот Христос?

Море, кој верува во Исус, знаеш ли?!?!?

Зарем Ошо, Буда и остали овоземски лузери би ги споредил со личноста на големиот Христос?

Не ми се верува, уште се расправаат околу глупото прашање - Кој е Бог? .. Демек они знаеле... оф мори мајко..:facepalm:

Не ми се верува, уште се расправаат околу глупото прашање - Кој е Бог? .. Демек они знаеле... оф мори мајко..:facepalm:
Па како не знаеме...еве..
Бог е мирисот на тревата

Па како не знаеме...еве..
Бог е мирисот на тревата

Не грешка си... Бог е димот од тревата... :cuc:

:facepalm::facepalm::facepalm:

tumblr_lywrmzVoC71qai112.jpg

Е сеа ме просветливте до балчак.. ви благодарам за мудроста

:facepalm::facepalm::facepalm:

tumblr_lywrmzVoC71qai112.jpg

Е сеа ме просветливте до балчак.. ви благодарам за мудроста
Па не сме ние тука на форумот за вас да ве осветлиме атеистиве....него преку вашето непознавање,си го тепаме денот...ден да мине друг да дојде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom