Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во ниту еден англиски медиум нема дека Стариџ заминал во Ливерпул, не знам од кај Екипа ја извлече информацијата.
Ако е вистина, тогаш сигурно доаѓа еден напаѓач, и најверојатно ќе биде Шурле, Стариџ самиот си ја скрои судбината, наместо да играше тимски и на десно крило, тој се бунеше за центарфор а во исто време пружаше бледи партии, ете сега до кај стигна со таа глава, да игра во Ливерпул..:pos:
И мене тоа ми е. Стариџ се занесува многу..се буни.Зато ако го земеме Шурле нека си пакова куферите.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Искрено не е толку битна победата, колку што е битно зголемувањето на тимскиот дух.
За жал нема да можам да ја гледам утакмицата, али што е тука е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Да стварно каде е Оскар на сликата? Само тој фали? Пошто ми изгледа дека неколку како да фалат.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Какута на позајмица во Витесе цела сезона.
Зависи кој ќе го донесат место Стариџ па да коментираме ама Есиен и тоа во клуб во ПЛ:facepalm:Добро да не збориме нема уште ништо официално дури ни Бенајун не е заминат уште:D
Ајде вечер по првиот трофеј сезонава.
KTBFFH!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

Esien i Sturridge izgleda ne se vo timot. Ne mi se veruva :tapp:
Есиен не е тоа што беше.Ај за тоа ќе сфатам.
Ама Стариџ бе? Договорот му е со милијарда клаузули значи сме се мачеле за да го донесеме и сега туку така го даваме а НЕМАМЕ КЛАСИЧЕН НАПАЃАЧ ВО ТИМ ОСВЕН ТОРЕС (!!!)
Ако не доаѓа уште некој изгледа 50 гола не му бегаат на Нандо сезонава :D
Инаку до сега ако не се лажам имаме 0 Income од трансфери преодниов рок. Ако Синклер отишол во Сити ќе земеме пола милион мислам :D
Инаку Роман и официјално го добил билонскиот судски спор па се надевам вечер дека ќе прослави.
Под ова мислам на трансфер а не на бурна ноќ со некоја Французинка во Монако.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
Очекувајте во следните 5 саата да пукне некој интересен трансфер! Дури мислам дека ако дојде до тоа ке се чека до последниот момент :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Да стварно каде е Оскар на сликата? Само тој фали? Пошто ми изгледа дека неколку како да фалат.
Ивановиќ, Малуда, Бертранд, Оскар, Бенајун, Турбуљ, Хиларио. Мислам дека се овие...инаку што бидна со Малуда, ќе остане изгледа а?

H

HoT IcE

Гостин
Шо знам, од една страна сум за да се дадат Есиен и Стариџ, од друга не сум. За Есиен и да го дадеме нема да се осети разлика, тука е Ромеу, но Стариџ е апла квалитетно крило, Шурле нема шанси да го замени на десно крило, ама од друга страна Даниел си е самиот виновен, игра многу себично, констатно се буни затоа што не игра, а кога ќе добие шанса ќе се посере на терен со некој себичен потез, а Роби изјави дека доколку сака да игра за Челзи ќе мора да го смени својот стил на игра, очигледно дека Даниел нејќе и во преден план му е персонален успех и статистика отколку на тимот.
Да видиме како ќе се одвива, може и да не изненадат со некој напаѓач во последен момент, никогаш не се знае со Роман и компанија, како и да е, верувам дека Управата пресметано влегува во овие зделки и знае што прави, барем тоа го докажа летово.

Вечер идеме на победа, да испишеме уште една историја и куп интересни факти, како први освојувачи на Супер Купот во Монако, и како последни, звучи добро, уште подобро ќе биде вечер Хазард и екипа да го сторат тоа, да им се затнат муцките на сите хејтери дека Челзи немал историја.:icon_lol:
Треба особено внимание да се посвети на Фалкао и оној плејмејкерот како се викаше не знам, Торес мислам, тие се најопасни при контри, другото би требало да биде затворено добро и да се нема многу простор за играње.
KTBFFH !
522823_10150891700789614_124855544613_9385524_1146967823_n.jpg

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Стариџ на клупа за Супер купот ! Get in !
Инаку Азпи го нема ни на клупа како што видов :(

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Atlético: Courtois, Godín, Filipe Luis, Juanfran, Miranda, Mario Suárez, Koke, Arda Turan, Gabi, Adrián López, Falcao. SUBS: Sergio Asenjo, Sílvio, Cata Díaz, Raúl García, Emre Belözoğlu, Cristian Rodríguez, Diego Costa.

Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, David Luiz, Cahill, Ramires, Lampard, Mikel, Hazard, Torres, Juan Mata. SUBS: Turnbull, Bertrand, Oriol Romeu, Oscar, Raul Meireles, Moses, Sturridge.

Kajgana Shop

На врв Bottom