И ја прв пат планирам рутер да зеам, не ми е прв пат.Не ти ја отвора страната. Дај пиши ми по пп ако имаш пробано вакво нешто, оти мене нетов етен ме заебава.
Постои, ако има муда да иде кај таа личност дома. Или да прати заразен фајл, ако се знаат.Сериозно мислиш дека постои програма со која би го дознал пасвордот на рандом фејзбук профил?
Зависи, која верзија на килогер, (ако е zer0 day) антивируси како MSE, Avira, ESET, AVG...нема да го детектираат најверојатно.Да, секако ако веќе има пристап до компјутерот на таа личност и еден обичен keylogger ќе му заврши работа. Е сега што најобичен и најпрост антивирус ќе го забележи тоа е веќе друго.
Ова не е проблем, туку верификација. Внеси број од мобилен, ќе ти стигне порака со код, внеси го кодот во соодветното поле.Имам проблем со логирање на Yahoo Имат ли и некој друг ваков проблем имано
За што ти треба VPN, т.е. како мислиш да го користиш?Како може да направам VPN ако може да објасни некој? Користам интернет од Blizoo
[quote="Овердрајв, post: 5273453, member: 1185"] За што ти треба VPN, т.е. како мислиш да го користиш?[/quote]
Ако серверот од таму е веќе среден, тогаш треба само да направиш конекција на твојот компјутер. Оди во Network and Sharing Center (Windows 7) или Network Connections (Windows XP) и таму ќе најдеш опција Set up a new connection или нешто слично. Најди опција Connect to VPN или work(place) и внеси адреса од серверот и корисничко име и лозинка што ти ги дале од таму.Ми треба за користење Интернет со надворешна словенска IP адреса.
Ти благодарам.Ако серверот од таму е веќе среден, тогаш треба само да направиш конекција на твојот компјутер. Оди во Network and Sharing Center (Windows 7) или Network Connections (Windows XP) и таму ќе најдеш опција Set up a new connection или нешто слично. Најди опција Connect to VPN или work(place) и внеси адреса од серверот и корисничко име и лозинка што ти ги дале од таму.