Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти ја отвора страната. Дај пиши ми по пп ако имаш пробано вакво нешто, оти мене нетов етен ме заебава.

И ја прв пат планирам рутер да зеам, не ми е прв пат.

Иначе глеам сега стварно не го отвара линкот, се работи за тп-линк од 999 денари од еми-медиа, не ми ја отвара мене страната сега.

Дали постои некоја програма каде ке можам да го дознаам пасвордот на некој ФБ акаунт ако има од каде може да ја симнам

Сериозно мислиш дека постои програма со која би го дознал пасвордот на рандом фејзбук профил?

Земав вчера рутер за да поврзам и кога го поврзав ама снема на компјутерот интернет а на другите уреди фаќаше и без пасворд без ништо! И сега шо треба да праам?Ваљда до модемот е , брат ми вика купи антена и ќе можело така, после му дадов него тоа што е за местење пасворт и јусер ама за тоа треба интернет да има!Хелп?

Сериозно мислиш дека постои програма со која би го дознал пасвордот на рандом фејзбук профил?

Постои, ако има муда да иде кај таа личност дома. Или да прати заразен фајл, ако се знаат.

Како и да е јас би го банирал тој корисник, заради несоодветно прашање - лоши намери.

Да, секако ако веќе има пристап до компјутерот на таа личност и еден обичен keylogger ќе му заврши работа. Е сега што најобичен и најпрост антивирус ќе го забележи тоа е веќе друго.

Да, секако ако веќе има пристап до компјутерот на таа личност и еден обичен keylogger ќе му заврши работа. Е сега што најобичен и најпрост антивирус ќе го забележи тоа е веќе друго.

Зависи, која верзија на килогер, (ако е zer0 day) антивируси како MSE, Avira, ESET, AVG...нема да го детектираат најверојатно.

Дури и старите килогери од секогаш биле незгодни за детекција.

Имам проблем со логирање на Yahoo Имат ли и некој друг ваков проблем имано
a95be89fc757440d90497a9.png

Како може да направам VPN ако може да објасни некој? Користам интернет од Blizoo

Имам проблем со логирање на Yahoo Имат ли и некој друг ваков проблем имано
a95be89fc757440d90497a9.png
Ова не е проблем, туку верификација. Внеси број од мобилен, ќе ти стигне порака со код, внеси го кодот во соодветното поле.

Како може да направам VPN ако може да објасни некој? Користам интернет од Blizoo
За што ти треба VPN, т.е. како мислиш да го користиш?

Код:
 [quote="Овердрајв, post: 5273453, member: 1185"] За што ти треба VPN, т.е. како мислиш да го користиш?[/quote]

Ми треба за користење Интернет со надворешна словенска IP адреса.

Ми треба за користење Интернет со надворешна словенска IP адреса.

Ако серверот од таму е веќе среден, тогаш треба само да направиш конекција на твојот компјутер. Оди во Network and Sharing Center (Windows 7) или Network Connections (Windows XP) и таму ќе најдеш опција Set up a new connection или нешто слично. Најди опција Connect to VPN или work(place) и внеси адреса од серверот и корисничко име и лозинка што ти ги дале од таму.

Ми треба помош како да го сменам password-ot на Wireless-ot, комшиите некако ми го дознале ме одраа :tapp:

Ако серверот од таму е веќе среден, тогаш треба само да направиш конекција на твојот компјутер. Оди во Network and Sharing Center (Windows 7) или Network Connections (Windows XP) и таму ќе најдеш опција Set up a new connection или нешто слично. Најди опција Connect to VPN или work(place) и внеси адреса од серверот и корисничко име и лозинка што ти ги дале од таму.

Ти благодарам.

Дали има начин кој ги избегнува веќе постоечките продавачи кои нудат готови услуги од овој вид.

Помошта е добродојдена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom