Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
Освен реклама... незнам...А што добива продавницата(производот) кој дава попуст во случајов?
Освен реклама... незнам...А што добива продавницата(производот) кој дава попуст во случајов?
Продавницата перфидно се обидува да ги смени твоите, моите, нашите купувачки навики.. игра на одложено дејство, да те преориентира, да пазаруваш скоро исклучиво само кај нив а не кај конкуренцијата ...т.е. да стекне што поголема бројка на редовни, стални муштерии..Освен реклама... незнам...
Лојални и нови клиенти.А што добива продавницата(производот) кој дава попуст во случајов?
Лојални и нови клиенти.
Секој паметен бизнисмен би дал попуст (колку што може зависно од маржата) за да добие стотици клиенти (муштерии) кои претходно ги немал.
Фирмите нови клиенти, а клиентите попуст кој претходно го немале ако купувале во тие фирми. Сите добиваат.
Ова е само една од добивките и за едните и за другите.
За разлика од полемизаторите погоре ми се допаѓа ова... кратко и јасно прашање. Толку.
Штом така еве ти линк и вклучи се, имаат огромен список на продавници, практично сите во РМ.... http://www.scnetmakedonija.com/ofirmi.php?page=11
дури можеш и да заработиш и да се збогатиш! (така велат од СЦ Нет) Купуваш производ со попуст од 10% ама не ги добиваш одма, си го плаќаш целосно и од споменативе добиваш одма 1%... и за нив 1% ...4 пати по 0,5% одат низ мрежата, а останатите 6% преку бинарна формула, на конто само се запишуваат и ко ќе станат 4,500 Денари ќе добиеш право на позиција!....
Еееееј кој ти дава позиција денес џабе... луѓе се тепаат за неа! А и ова БИНАРНА ФОРМУЛА ми се допаѓа многу... Да и тоа дека правото на ПОЗИЦИЈА можеш да си го купиш..... интересно! Замуљено закукуљено....
Може некој да ми каже за Lyoness дал вреди да се инвестираат тие 2000 еур (за премиум) или ќе видам муда од лабуда ?
Ако не знаете - а сакате само да пишете нешто, рипнете го мојов пост.