Што играте во моментов

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Borderlands GOTY co-op со другар ми, ако има заинтересирани за co-op пишете ми п.п. Навечер се игра дота (wc3), а кога сум расположен и cabal online.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Kingdoms of Amalur: Reckoning, одлична флуидна гејминг механика, ама па затоа квестовите и приказната се досадни на ниво на MMORPG.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Borderlands GOTY co-op со другар ми, ако има заинтересирани за co-op пишете ми п.п. Навечер се игра дота (wc3), а кога сум расположен и cabal online.
Borderlands co-op растура. Ја со истата багра шо играв кецот ја чекаме 2ката. Long live lan parties.

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
The Walking Dead: Episode 1 конечно ја пробав и покрај добрите критики за играва бев скептичен арно ама кога ја заиграв неможев да прекинам :) Значи до олку не ми се допаднала авантура не се сеќавам од кога. Приказната иако не изненадува, атмосверата во играта е одлична, едноставно морав да ја изиграм на едно седнување (кратка е околу 2-3 часа) Да сумирам ја препорачувам играва, за мене барем за сега играва е подобра од серијата :) а стрипот го немам видено со очи :D
Од утре здравје и убајни одиме со епизода 2

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
FIFA 10
Dagenham & Redbridge од Coca Cola League 2 го внесувам во Barclays Premier league

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Battlefield 3
само уште еден досаден шутер :sleep: , ми скурчија за цел живот

Kajgana Shop

На врв Bottom