Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Голманиште е Цезар бе...јас го ставам одма до Касиљас,Чех и Ноер.Ништо повеќе и ништо помалце од овие тројца.Изгуби Интер квалитетен играч и пред се изгуби играч што е ептен приврзан за тимот,а таквите играчи во денешно време се реткост.Што ќе трошам тастатура...видете го видеово и сами заклучете колку му значел тимот на Цезар.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
миланези слушам Де Јонг ака Питбул потпишал за вас? груб играч со заебан темперамент, ама мора некој да му даде на знаење кој е главен во Италија ...

:icon_lol:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Со оглед на тоа дека Едвин дојде во Манчестер на 35 и бранеше до 40 и освои сешто, уште има време за Цезар да направи нов трансфер во појак клуб, не во онаа збирштина. Не знам башка Барселона, Ливерпул зошто спијат.
Поготово Барса, никогаш не ми било јасно зошто клуб како Барса, има голман ако може така да се нарече, како Валдез.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Поготово Барса, никогаш не ми било јасно зошто клуб како Барса, има голман ако може така да се нарече, како Валдез.
+1.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Ja сум тренирал фудбал на времето, и тоа голман бев.
Га ебав руката ептен гадно два пута, иначе сеа ќе бранев у Валенсија...
Али и ден денеска со посебно внимание ги посматрам мојте несудени колеги..

Нејсе, Валдез беше киксер што беше, али сега да речеш дека Валдез е слаб голман, нема логика....Со сила, без сила, некако го направија голман, кој работал со него незнам али свака му част.
Oн слабо раководи со својот 16-тик, те со својата одбрана, ептен среќа таја работа му ја вршеше Пујол, без Пујол Барса е швајцарско сирење, али сем тоа и понекоаш знае да згреши поставеност он е одличен голман..

Топ 10 сигурно, можда и топ 5, со Ики, Чех, Буфон и Нојер, можда Љорис би го стаел пред него у топ 5. ( до лани Цезар)

Али 1 на 1, рефлекс, воздушни дуели, све тоа совладал, плус според мене е он е голман со најчист, и најпрефинет голмански пад, и најсовршена парада...

Валдез е све, само не е слаб голман, отидов малу оф топик ал јебига !

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Голманиште е Цезар бе...јас го ставам одма до Касиљас,Чех и Ноер.Ништо повеќе и ништо помалце од овие тројца.Изгуби Интер квалитетен играч и пред се изгуби играч што е ептен приврзан за тимот,а таквите играчи во денешно време се реткост.Што ќе трошам тастатура...видете го видеово и сами заклучете колку му значел тимот на Цезар.
А Буфон ? :ROFLMAO:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
..................................................
Валдез е све, само не е слаб голман, отидов малу оф топик ал јебига !
Друже не реков дека Валдез е слаб голман , мене не ми е јасно зошто се потпира Барса на него толку долго, покрај доста киксови кој ги правеше и ги прави сеуште чат пат, кој за нивна среќа не ги коштале многу бодови , но благодарение на големиот % на посед на топка на тимот, и добра одбрана предводена од Пујол. Не е слаб но не е ниту Топ голман.
Едит- Шта се тиче оф топик , на темава се 100+ страни , пробај да најдеш едно ОН топик мислење ... ако можеш ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ja сум тренирал фудбал на времето, и тоа голман бев.
Га ебав руката ептен гадно два пута, иначе сеа ќе бранев у Валенсија...
Али и ден денеска со посебно внимание ги посматрам мојте несудени колеги..
Да си ебеш векот ме насмеа "голманче" низаедно :pos::pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Друже не реков дека Валдез е слаб голман , мене не ми е јасно зошто се потпира Барса на него толку долго, покрај доста киксови кој ги правеше и ги прави сеуште чат пат, кој за нивна среќа не ги коштале многу бодови , но благодарение на големиот % на посед на топка на тимот, и добра одбрана предводена од Пујол. Не е слаб но не е ниту Топ голман.
Едит- Шта се тиче оф топик , на темава се 100+ страни , пробај да најдеш едно ОН топик мислење ... ако можеш ;)

Ти кажав, добар голман е, секој голман е киксер, нема таков што непрае киксови...

И голманите се тешки за купување, посебно готов производ, таков што сега можеш да го купиш е само Љорис, ела купи ги Касиљас, Чех и Буфон...

Голман се прае, не се купуе, они од него напрае солиден голман, толку колку што и треба на оваа екипа на Барса, плус тоа нивно дете ...

Да си ебеш векот ме насмеа "голманче" низаедно :pos::pos:
Maлу се заебавав, али стварно имам тренирано, и тоа доста долг период, али многу одамна, старо магаре сум више....

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.810
Де Јонг е стабилен играч, игра добро, е сеа малце груб е на моменти, ама во Италија се поднесува тоа. Ја мислам ќе се снајде одлично во Италија, исто мислев и за кај нас, ама ете Гаргано дојде, кој е исто одлично решение за таа позиција.

Туку прашањево ми е, стварно мислите дека Кака ќе направи некаква разлика на терен? Пошто глеам по фан клубот многу се палите, а мислам на сите им е јасно дека не само што ја нема таа форма од 2008 туку и ќе се дружи со Пато 90 посто од времето по доктори.
Најарно да му дадат дрес со нова бројка, и да продава дресови, тоа е најголем ќар од него.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Де Јонг е стабилен играч, игра добро, е сеа малце груб е на моменти, ама во Италија се поднесува тоа. Ја мислам ќе се снајде одлично во Италија, исто мислев и за кај нас, ама ете Гаргано дојде, кој е исто одлично решение за таа позиција.

Туку прашањево ми е, стварно мислите дека Кака ќе направи некаква разлика на терен? Пошто глеам по фан клубот многу се палите, а мислам на сите им е јасно дека не само што ја нема таа форма од 2008 туку и ќе се дружи со Пато 90 посто од времето по доктори.
Најарно да му дадат дрес со нова бројка, и да продава дресови, тоа е најголем ќар од него.
формата е привремена , класата е вечна :D

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
формата е привремена , класата е вечна :D
Рече Адриано и продолжи да го јаде својот хамбургер? :D како што рече занети доколку не се повредува толку често ќе биде супер засилување за милан, а исто од друга страна одамна нема играно италиански фудбал.

Наполи го зеде Бруно Увини, кој беше следен од Рома, Милан и Јуве, ќе биде интересно во недела Интер-Рома и Наполи-Фиорентина :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom