- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 3
Како што знам сабајлето проверив во 8 часот неамше, после кај 11 веќе беа ставени.Да ги објавија на 16 ти во 2 часот по полноќ.
Како што знам сабајлето проверив во 8 часот неамше, после кај 11 веќе беа ставени.Да ги објавија на 16 ти во 2 часот по полноќ.
Зборувам за преелиминарните за студентите од повисоките години,беа објавени најпрвин на mon.gov.mk во 2 часот по полноќ ,а на smestuvanje.mon.gov.mk беа објавени околу 11 часот.Затоа подобро чекај ги резултатите на страната на министерството,таму најпрвин ги објавуваат.Како што знам сабајлето проверив во 8 часот неамше, после кај 11 веќе беа ставени.
Абе зашто идентификациониот број од елек. пријава го пишува во потребни документи ? ке треба некаде да се пополни (шо не сретнав) или треба таа страна да се испринта со податоците ?
Читална имаш во земјоделски и шумарски на 2 минути до Стив, ама работи до 8 саат. После 8 ќе се снаоѓаш.да не знае некој колку е оддалечена најблиската читална од стив? и ако има некој на машински да ми каже како е
јас сум на електро..да не знае некој колку е оддалечена најблиската читална од стив? и ако има некој на машински да ми каже како е
а универзитетската читална каде се наоѓа и до колку работе?Читална имаш во земјоделски и шумарски на 2 минути до Стив, ама работи до 8 саат. После 8 ќе се снаоѓаш.
епа незнам како е прва година ми е бруцош сум а секаде пише дека стив е повеќе дискотека и забавен парк одколку студентски домјас сум на електро..
Ако си на Машински, можеш да учиш во читалната долу , потоа во Градска библиотека, во ГТЦ... тие ти се на пат до стив ... мислам дека и во универзитетската библиотека има, а и горе на ПМФ ако има слободни училници можеш да ги користиш...
абе нз шо си се исплашил дека Стив .. си се собирате 2 - 3 колеги/колешки и одите во една соба се затварате и учите ...
Бев ја у една лани ваљда универзитетска е, некаде кај градежен факултет. Работеше од 8 сабајле секој ден и преку ноќ, сабота само до 19,30, ама за време на колоквиумски може и да не начекаш место.а универзитетската читална каде се наоѓа и до колку работе?
епа незнам како е прва година ми е бруцош сум а секаде пише дека стив е повеќе дискотека и забавен парк одколку студентски дом
таа е градска библиотека браќа Миладиновски..Бев ја у една лани ваљда универзитетска е, некаде кај градежен факултет. Работеше од 8 сабајле секој ден и преку ноќ, сабота само до 19,30, ама за време на колоквиумски може и да не начекаш место.
Мхм, веруј само дека ќе најдеш празна соба у Стив А и да се најде таква, еднаш у 3 месеци, пак нема да можеш од галамата по ходници да учиш. Факт е дека за луѓе што се навикнати да учат во тишина, Стив е невозможно место за учење. За среќа постојат читални.абе нз шо си се исплашил дека Стив .. си се собирате 2 - 3 колеги/колешки и одите во една соба се затварате и учите ...
мене ме нема нигде и пак се надевам на стивМхм, веруј само дека ќе најдеш празна соба у Стив А и да се најде таква, еднаш у 3 месеци, пак нема да можеш од галамата по ходници да учиш. Факт е дека за луѓе што се навикнати да учат во тишина, Стив е невозможно место за учење. За среќа постојат читални.
Патем, честитки до сите што ги има на конечната листа.