Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
цццц ко да незнаеш дека во 12 сато вечер че ги извадат :icon_lol:
Прелиминарните ги објавија околу 2 часот по полноќ истиот ден, ако беше исто до сега требаше и конечните да бидат објавени.:rolleyes:

Прелиминарните ги објавија околу 2 часот по полноќ истиот ден, ако беше исто до сега требаше и конечните да бидат објавени.:rolleyes:
Грешка си, ги објавија во 2 часот по полноќ СЛЕДНИОТ ДЕН. Значи, требаше на 15ти, а на 16ти ги објавија.

Не се пријавив електронски па дури и сакав да седам во пелагонија денеска пријателот шо требаше да ми сврши работа ми рече во пелагонија нема шанса за во стив нема проблем. Ни на прелиминарни ме има ниту знае некој за мене во студентскио.Јас си викам ич да не се надевам а друг ми вика без гајле биди.Имате слушнато за вакоф случај како мене ? И ако има уште еден кажете шо бидна ? петок че одам скопје за запишување на факултет а најверојатно и во студентски ако не ми се изнасмејат таму :S

Ништо не е чудно, еден куп ги има вакви... :icon_mrgr:

Ovaj dokumentov so zirantite i menicata treba da se nosat utre ili pri vseluvanje? Za brucosi prasuvam.

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Давам 100 евра за апсолвентска соба во Стив Наумов. Кој е заинтересиран нека се јави на 078612990

Dali vo ovaa izjavava za semejna polozba treba i jas da se pisam ili samo majka,tatko, brat\sestra?

I vtoro prasanje, me nema na preeliminaren, kje podnesam utre prigovor i dali treba da gi popolnam i ovie molbive, izjavive i ostanative gluposti i da im gi dadam so prigovorot ili posle treba?

Dali vo ovaa izjavava za semejna polozba treba i jas da se pisam ili samo majka,tatko, brat\sestra?

I vtoro prasanje, me nema na preeliminaren, kje podnesam utre prigovor i dali treba da gi popolnam i ovie molbive, izjavive i ostanative gluposti i da im gi dadam so prigovorot ili posle treba?

1.и ти треба да се пишиш..
2. да треба............. сите барани документи + приговор

Treba da se pisas i ti licno,a dokolku te nema na preliminaren spisok treba da podneses prigovor i site dokumenti komplet koi se dadeni.

Утре во 11:00h чекајте ги конечните листи за повисоките години :)

Утре во 11:00h чекајте ги конечните листи за повисоките години :)

Ова е сосема нормално за нашата држава,ништо не ме изненадува .

Па така беше со преелиминарните списоци, наместо на дадениот датум ги дадоа другата ден во 11 часот. Не верувам во неработен период да ги стават .

Па така беше со преелиминарните списоци, наместо на дадениот датум ги дадоа другата ден во 11 часот. Не верувам во неработен период да ги стават .

Да ги објавија на 16 ти во 2 часот по полноќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom