Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koga go procitav ova malku me zamisli mislam deka si potpolno vo pravoХмм што знам поделен сум околу ова. Можеби ќе запознаеш некоја личност и навистина ќе остави во срцето голема дамка но тоа можеби е така бидејќи си бил во врска или сеуште си и си немал можност да запознаеш нова личност можеби таа личност ќе те приврзе повеќе за себе него предходната пак ќе речам се зависи од ситуацијата во која си бил
Дали никој после толку голема љубов пак успеал да се заљуби? Ваши мислења и искуства.[/q
Да, да, да! Можно е, вистина е. Барем јас го имам искусено тоа. Не знам од каде е тој мит за љубење само еднаш во животот. Од книги ? Од филмови ? Тоа е лудост. Љубовта секој си ја носи со себе, било дали некогаш ја искусил во животот. И секогаш може да ја подари на некој друг.
Па ова мислам дека повеќе важи за машкиот пол.Они се заљубуваат она вистински еднаш,и веќе од кога ќе се разочараат прво се ладни ко стена,па дури после се решаваат да го отворат срцето пак.
А жените пак се друга приказна.Они сакаат и пак сакаат.
Кога ќе се разочараат од една љубов бараат нова љубов веројатно како утеха.
Сепак секоја личност се сака на различен начин.
Никогаш не се сака исто.