Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Просечна група, повеќе накај лесна. Ќе ги испореметеме на сите. :D

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Igorce Igorce Igorce :( zalam :(

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Igorce Igorce Igorce :( zalam :(
Зошто? Ова е ЛШ па супер си е групата со четири шампиони. Затоа нели гледаме фудбал за убави утакмици и атрактивни противници.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Зошто? Ова е ЛШ па супер си е групата со четири шампиони. Затоа нели гледаме фудбал за убави утакмици и атрактивни противници.
Ja licno sum za Borrusia da gi skicmo na ciganive City i Real .
--- надополнето: 30 август 2012 во 18:54 ---
Ako igrate so Goetze ke bidete za mene favoriti ako sedi na klupa ke go tepate samo Ajax .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Игорче сега ви е шансата да се покажете на големата сцена!Ако ја пројдете групава ондак и другите ќе знаат дека нема лабаво со вас.....

Немој само пак да искочите тема за исмејавање!

А на Баерн групата,иде накај под просечна!

M

Mario Gómez

Гостин
19.09.2012 20.45 FC Bayern - FC Valencia
02.10.2012 20.45 BATE Borisov - FC Bayern
23.10.2012 20.45 OSC Lille - FC Bayern
07.11.2012 20.45 FC Bayern - OSC Lille
20.11.2012 20.45 FC Valencia - FC Bayern
05.12.2012 20.45 FC Bayern - BATE Borisov

R

Roten 96

Гостин
Вака ај здраво после цело лето и повече отсуство тука...кој па ме памети нели :D нека е честит трансферов Мартинез е одличен играч али многу парички си отидоа :D а групата во ЛШ просечна задоволен од ждребот сигурно поминуваме :) така да овие од Дортмунд се за жалење и онака немат искуство у ЛШ

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ke go umrat detevo od mediumska pazhnja narednive nedeli.

p.s ubaj patiki i maici nosi. :D

И Адидас има пуштено некое милионче у трансферов....:D Не за џабе и гаките му се Адидас.

Смирено делува за 23 години и толку пари вреден трансфер.

Шала на страна,ова е најкомплетниот кадар на Баерн од 2001 и стварно очекувам само титули од оваа екипа!

Нема више изговори....

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
И Адидас има пуштено некое милионче у трансферов....:D Не за џабе и гаките му се Адидас.

Смирено делува за 23 години и толку пари вреден трансфер.

Шала на страна,ова е најкомплетниот кадар на Баерн од 2001 и стварно очекувам само титули од оваа екипа!

Нема више изговори....

Taka e SAMO TITULI DA NI NOSAT DA NE DOZVOLIME EDNA BARCELONA DA NE PRESTIGNE SO TITULITE ! :vozbud:
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:02 ---
Hahaahahahahhaha vidi go be kolku e vozbuden :) si vika OVA GO NEMA KAJ NAS VO SPANIJA :D :D :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе знае некој кога се враќа пак на терените најдобриот лев бек моментално во галаксијата-Давид Алаба??

M

MrzaRules

Гостин
Ако ја гледате Челзи-Атлетико Мадрид ќе ви биде јасно што му фалеше на Баерн Минхен за да го победи Челзи....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ако ја гледате Челзи-Атлетико Мадрид ќе ви биде јасно што му фалеше на Баерн Минхен за да го победи Челзи....
Да го имавме Фалкао,крајот немаше да знаеме кај ни е......

Увек тоа сум го викал дека најголема штета за Робен и Рибери е што мораа до оваа сезона да играат со напаѓач како Гомез.Со напаѓач како Фалкао нема да можеа да се соберат од голови давање,не само Фалкао него и Робен и Рибери,сооглед дека нема да мораа секоја акција да го чекаат Гомез по 5 мин за да се сврти и да тргне у напад....

Впрочем одма се виде разликата против Дортмунд у Супер Купот со Манџуќич у напад!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Остај го суперкупот, дупка бевме назад засега не ни е стабилна одбраната. Иначе да прашам зошто не се заинтересиравте некојпат за Фалкао, феноменален е. Наместо Мартинез плус продажба на Гомез и ете го Фалкао. Играчиште.

Kajgana Shop

На врв Bottom