Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
M
dobra konstatacija ali prodolzi da drkas na Kristina.. Messi>Ronaldo vo sekoj fudbalski pogled vo cela 2012 i kariera isto, poz
Во секој а !? Епа ајде одиме: Игра со глава! Меси е подобар, м?

Значи нејќам да навлегувам у тие дискусии кој е подобар, сум кажал кој е за мене подобар али вакви глупости дека е: „подобар во секој фудбалски поглед“, ме нервираат...

Седете мадро... Али да, Меси вчера да поминеше ко Роналдо шо го шишна Пике со пета, сеа светов ќе го превртевте...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Ова е тоа !!! :D

Не ми треба ни златна топка ни некоја награда од уефа да освои, два пати оваа година ја сруши Барса со своите голови, ни ја донесе Ла Лига, за мене тоа е доволно.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Во секој а !? Епа ајде одиме: Игра со глава! Меси е подобар, м?

Значи нејќам да навлегувам у тие дискусии кој е подобар, сум кажал кој е за мене подобар али вакви глупости дека е: „подобар во секој фудбалски поглед“, ме нервираат...

Седете мадро... Али да, Меси вчера да поминеше ко Роналдо шо го шишна Пике со пета, сеа светов ќе го превртевте...
namerno ve prepukavam be :D radi toj so me citiase so glupa statistika, ama realno da prajme moabet mn golemi fudalbski experti go imet receno to Messi e podobar od Ronaldo, za 2012 nz dade mn pojke gola i asistencii,rusi mn rekordi so sakate pojke ? :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
namerno ve prepukavam be :D radi toj so me citiase so glupa statistika, ama realno da prajme moabet mn golemi fudalbski experti go imet receno to Messi e podobar od Ronaldo, za 2012 nz dade mn pojke gola i asistencii,rusi mn rekordi so sakate pojke ? :)
минатата сезона роналдо имаше повеќе голови дадено и срушено еден тон рекорди па никому ништо!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Што им текнало нашиов да го викнат да извлекува

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Добро бе Меси ќе ја земе престани да плачиш веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom