Градски автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата konz
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 февруари 2011
Мислења
47
Поени од реакции
6
кое количе мислите дека е најдобро од малите гледам многу автомагазини го имат прогласено vw up за најдобра градска кола но со 8900 евра почетна цена не е ефтино баш и доколку сакаш опрема цената иди како за fiesta или поло, француските количина некако не се најквалитетни, според мене fiat panda е најдобра во смисол има просотор за мала кола ефтина е и настаро да ја купиш мислам настаро до 4-5год. и се има добро покажано дека не се расипува баш имам возено скоро месец забавна е и за возење можам да реча исто како и ford ka.
Ваше мислење како најдобро количе во смисол цена нова или старо да го купиш, квалитет, простор итн.

кое количе мислите дека е најдобро од малите гледам многу автомагазини го имат прогласено vw up за најдобра градска кола но со 8900 евра почетна цена не е ефтино баш и доколку сакаш опрема цената иди како за fiesta или поло, француските количина некако не се најквалитетни, според мене fiat panda е најдобра во смисол има просотор за мала кола ефтина е и настаро да ја купиш мислам настаро до 4-5год. и се има добро покажано дека не се расипува баш имам возено скоро месец забавна е и за возење можам да реча исто како и ford ka.
Ваше мислење како најдобро количе во смисол цена нова или старо да го купиш, квалитет, простор итн.

Koj ти вика,уште ве лажат дека голф е најдобар..?
а градски количина има многу избор..yaris,suzuki swift,C3,207,fiesta,panda,punto,corsa,clio,twingo....a такво од типот на up никад не би земал..или aygo toyota или па 107 и сл.. само за двајца е тоа,па и они неможат да седат на раат,нозете преку уши ќе треба да ги ставаат.

Спаркот на секој чекор го има, ко на големо да ги продаваат.

спаркот го има оти е ефтин, иначе знам дека има многу количина ама муабетот ми беше за мали количина до 8000евра што се навистина за вград

Сузуки Свифт ти е одличен градски автомобил.Агилен,брз,забавен за возење,добар изглед но е повеќе наменет како автомобил за млади отколку како фамилијарен автомобил.Од друга страна фиат панда ти е одличен фамилијарен автомобил,a како алтернатива може да ти послужи и опел агила.

Да не треба градски количиЊа ?
П.С Мене опел корса ми се свиѓа :) А и викаат многу економична била и не трошела :)

Да не треба градски количиЊа ?
П.С Мене опел корса ми се свиѓа :) А и викаат многу економична била и не трошела :)
Вистина само страда од електрониката. Бегај подалеку од нив ќе оболиш нервно.

да бе, и мене наасловот ме збуни- незнаев за што се работи
огромна количинаo_O
Треба некој да го среди, јас мислев за нешто друго е и случајно ја отворив темава.
П.С фордкиве некако многу скапи ги гледам на реклама5 ?

Сузуки Свифт ти е одличен градски автомобил.Агилен,брз,забавен за возење,добар изглед но е повеќе наменет како автомобил за млади отколку како фамилијарен автомобил.Од друга страна фиат панда ти е одличен фамилијарен автомобил,a како алтернатива може да ти послужи и опел агила.

Свифт :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom