Фан Клуб: Реал Мадрид

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
taka vikas ?
Messi 2011/2012 60 apps 73 goals 29 assist ( da ne gi nabrojvam site rekordi so gi srusi lani ke mi trebit pola strana :D)
Ronaldo 2011/2012 apps 55 goals 60 (assist nz, valjda pod 20)
nuff said

cestito zasluzena titula, se gledame na slednoto el clasico

Ај баш дека си убеден дека коментаров треба да не замолчи, кажи ми колку гола имаше вториот стрелец на Барса, во сите натпреварувања и само во Примера.. Леси не даваше од што сам ги правеше шансите, Леси мораше од што немаше кој друг да дава голови.. Бензема и Игуаин во сите натпреварувања имаа 30+ а Виља и Санчез има под 15.. Уствари Фабрегас, Виља ни толку немаше..

Не продавај многу муда за бубрези ако не си ги знаеш фактите. Роналдо кога зимаше индивидуални, а Барса тимски, серевте за тоа дека тимска игра е ова она.. Сега Реал зема титули, одма зборите за индивидуални.

Така да седи си на твојот фан клуб и не мрси муда.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.785
Поени од реакции
30.644
Дечки абе има ли нешто интервјуа а у она ова од вчера?
Нафрлете нешто на волеј :icon_lol:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
инаку вечер од 6 ждребката за Лига Шампиони.. знае ли некој дека може да се падне во група како Реал, Сити, ПСЖ и Борусиа....
Се надевам дека нема да е до толку несреќен ждребот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Реал во група со : Бенфика (одмазда за поразот 5-2 ) , Јувентус (одмазда за елиминацијата од 2004 ) , Дортмунд ( ако ни се паднат ќе бидат интересни утакмици )

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Со среќа нека му е на пиратот

Realmadrid.com
Real Madrid C.F. and Queens Park Rangers FC have reached an agreement for the transfer of Esteban Granero to the English club.

Повеќе радува што е победата е над Барселона со таква доминантна игра, него ли трофејот.

Не серете за Игуаин, дечкото пополека си ја враќа формата од пред 2 години со по 25+ во сезона. Глејте ја само радоста, емоциите кога го постигна голот, се гледа дека знае за кој и против кого игра. Не телено кога ќе даде гол ќе ми се насмее само ко на малага да и го збрцал. Ќе си скапе на клупа годинава, ќе ја има улогата на Игуаин од минатата сезона. Тој осет за гол и влегување во шанси ко Игуаин никогаш нема да ги има.

пс
Човеков на аватар :cuc:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Пак ќе ти кажам,не се бројат влегувањата во шанси,се бројат головите...

Веќе две години се чека влегување на форма на Игуаин,и незнам уште колку ќе чекаме.Исто и лани така почна,као демек ја враќа својата форма,и на крај пак се усра,и сеа пак од поново ја враќа својата форма,и се така во круг,преку куров веќе од таа негова форма од пред 5 века,моментално е ќутук...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Факт е дека се бројат головите, а не шансите. Ама исто е факт дека Бензема немаше ни да влезе у ваква шанса, како што знае да отвори Игуаин. Тоа што вчера не му идеше е друг муабет...
Бензема, ако влезе од страна и даде гол океј. Или па да му ја дадеш у 16метри директно, иначе да има вакво движење без топка како Игуаин може да сања само.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ете не влага во такви шанси Бензема,ама претходната сезона постигнаа сличен број на голови,и што е разликата ?Јес да Бензема имаше повеќе настапи,ама имаше свој придонес како и Игуаин,вие правите како којзнае каква разлика да има меѓу нив,уствари и двајцата се тука негде,различен профрил на играчи се,Бензема е по современ напаѓач,Игуаин ти е демоде.:)

Како и да е,и двајцата моментално се во голгетерска криза.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
ЦцЦ НЕ ГРАНЕРО БЕ ГЛУПА УПРАВО АМАН!
Со што заслужи Лас да остане во Реал пред Гранеро. Недај боже да му го продолжат договорот на црниот ќе се шекнам од нервози.

Маикон во Сити така да ништо од wet dreams.

Иначе молете се да ни се падне што потешка група во ЛШ. Лани заради тоа што единствено со Барса како појака екипа игравме, покажа дека сме изгубиле осет за со другите. Мора некоја подобра екипа да ни се падне, да се испробаат играчи и тактики за понатаму. Се друго освен титула во ЛШ се смета за неуспех оваа година.

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
ЦцЦ НЕ ГРАНЕРО БЕ ГЛУПА УПРАВО АМАН!
Со што заслужи Лас да остане во Реал пред Гранеро. Недај боже да му го продолжат договорот на црниот ќе се шекнам од нервози.

Маикон во Сити така да ништо од wet dreams.

Иначе молете се да ни се падне што потешка група во ЛШ. Лани заради тоа што единствено со Барса како појака екипа игравме, покажа дека сме изгубиле осет за со другите. Мора некоја подобра екипа да ни се падне, да се испробаат играчи и тактики за понатаму. Се друго освен титула во ЛШ се смета за неуспех оваа година.
А зошто според тебе Гранеро повеќе заслужил да игра во Реал отколку Диара?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Уште минимум еден ќе дојде,Дебуши можеби и уште еден

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Лагана група посакувам, со само еден подобар противник, колку да осетиме јак дуел во ЛШ, јас сум за Јуве од трет шешир да го добиеме...

Kajgana Shop

На врв Bottom