Пиволенд 2012 [29.08.2012 - 02.09.2012]

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Атмосферата ми беше многу потрула од лани, некако ептен помртво. Пива некако помалце, штандовите се помалце. Организација овој пат -24.
Си бев на Last Expedition, изгубив глас и десен кук од шутките (по долго време, на стари години, им покажав на дечурланата како се праи шутка) и си отидов дома. Се гледаме следна година
Неса не беше сигурна дали те видела, значи во право беше. Нејќевме да поверуваме дека беше ти тоа меѓу дечурланана шутки што правеа (срам те било! :P)
--- надополнето: 30 август 2012 во 13:44 ---
И аман доста хејтате, само да се жалело. За без пари живо музика, вие организирајте подобро да ве видам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
И аман доста хејтате, само да се жалело. За без пари живо музика, вие организирајте подобро да ве видам.
Чекај, чекај... Фестивалот е „Забезпариживомузика“ или „Пиволенд“?
Дај не заебавај. Не ги хејтам и оваа година зошто се уште не сум поминал, ама минатите две беше крш. Особено минатата.

„Музиката е бесплатна и во живо“ е многу лошо оправдување за лоша организација. Ќе поминам денес-утре и ќе пишам впечатоци.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Музиката е бесплатна и во живо, а пивото е изгор скапо... Што добиваме ние? Лоша музика, скапо пиво, лоша вечер... Сосема доволно да се задоволат минималните барања на еден просечен Македонец...

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Знаете која е цената на пивата оваа година ????

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Чекај, чекај... Фестивалот е „Забезпариживомузика“ или „Пиволенд“?
Дај не заебавај. Не ги хејтам и оваа година зошто се уште не сум поминал, ама минатите две беше крш. Особено минатата.

„Музиката е бесплатна и во живо“ е многу лошо оправдување за лоша организација. Ќе поминам денес-утре и ќе пишам впечатоци.
Локацијата и мене не ми се допадна, ако веќе морам да искоментирам, ама во поглед на се друго, мене ми се допадна како е организирано, впрочем и музичкиве фаци што настапуваат (доста се дробеше и околу тоа, зошто тие, зошто не овие или оние итн.). Јас бев вчера, и одлично си поминав, ми замре и гласот дури :D. А ќе идам и вечерва, каде веројатно тотално ќе го изгувам гласот..

Барем во однос на изборот на бендови, бош ми е муабетот дали било се одлично или било тапа. Идеш таму бесплатно (само пивото го плаќаш), нема многу место за жалење во врска со музиката. За организацијата, да, делум право си, не е изговор тоа што го пишав (нити ми беше некој изговор, туку потенцирам дека премногу се плука по настанов). Е сега, ако стварно не чини организацијата, Sussaro ви даде добар предлог - кој не е задоволен (од локацијата, организација, обезбедување, технички срања, избор на бендови итн.) земете давајте подобри идеи, и организирајте вие :D

S

stefi

Гостин
Атмосферата ми беше многу потрула од лани, некако ептен помртво. Пива некако помалце, штандовите се помалце. Организација овој пат -24.
Си бев на Last Expedition, изгубив глас и десен кук од шутките (по долго време, на стари години, им покажав на дечурланата како се праи шутка) и си отидов дома. Се гледаме следна година.

stefi, со Вилибче те чекавме да се вратиш. :(
Мачиња мои <3

П

Паган-др

Гостин
Пројдов во 12, седев до 1 ипол, и се вратив назад. Не знам пред тоа како било, ама во однос на лани, тој период, годинава живо пиле немаше. Ми текнува лани кај пролазот накај денс стејџ се чекаше по 15 минути да пројдеш, накај бина исто. Сакав вчера само Ај Кју да ги слушнам, ама рано беа, не можев да ги стигнам.

За вечер ќе видиме...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Бев вчера, само мнооогу закаснив.. стигнав на почетокот на Last Expedition, ги изглеав нив и кога почнаа Бајага заминав. Иначе цените не беа како за Пивофест но беа нормални. Не беа напумпани.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Супер беше вчера на Бајага... ладно пиво убаво време одлична атмосфера и разумни цени.
:drk: хејтери

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom